И днес със сигурност няма да има. Съобщиха го в бюлетина на "Пътна помощ" тази сутрин. Дано утре се открие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хаинбоаз - пътно-строителна сага с непредвидим край!!!
Collapse
X
-
да не си направил "челен" опит,че си научил?Никой ли няма информация,кога това пусто творение на науката ще може да се използва Аз все се бъзиках,че до нова година няма да го открият,но тъй както се вижда,може да изляза прав...мамка им,искам при следващото си ходене надолу да мога с кеф да ползвам хубавия път,а не да се чудя на кой завой по Шипка ще ме запокити някой тир или автобус в дерето Не ми се ще да минавам Шипка на сняг,не съм ги правил и не ми се иска да научавам какво е...стига ми зимата като се налага да качвам арбанасиex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:да не си направил "челен" опит,че си научил?Никой ли няма информация,кога това пусто творение на науката ще може да се използва Аз все се бъзиках,че до нова година няма да го открият,но тъй както се вижда,може да изляза прав...мамка им,искам при следващото си ходене надолу да мога с кеф да ползвам хубавия път,а не да се чудя на кой завой по Шипка ще ме запокити някой тир или автобус в дерето Не ми се ще да минавам Шипка на сняг,не съм ги правил и не ми се иска да научавам какво е...стига ми зимата като се налага да качвам арбанасиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Lestat написа:Прохода или на 24 или на 26...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар