Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗИМНА ОБСТАНОВКА/СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТИЩАТА/
Collapse
Важна тема
X
X
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
Здравейте колеги , утре 26 .01 тръгвам за Несебър. Каква е обстановката Карнобат -Айтос -Бургас .Поздрави и благодаря.Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
Inessita написа:Колеги трябва ми спешно информация за пътищата в Русенска област. Налага се спешно довечера да се прибера към Русе.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Мда, джезвето, чая, суха храна поне за 3 дни, сим карти за всичките оператори, ножче викторинокс, шпек салам, стек цигари и много чалга. Баси то се едно в Антарктида ще ходи момичето....Tornado написа:Inessita написа:Колеги трябва ми спешно информация за пътищата в Русенска област. Налага се спешно довечера да се прибера към Русе.
Коментар
-
r51 написа:Мда, джезвето, чая, суха храна поне за 3 дни, сим карти за всичките оператори, ножче викторинокс, шпек салам, стек цигари и много чалга. Баси то се едно в Антарктида ще ходи момичето....Tornado написа:Inessita написа:Колеги трябва ми спешно информация за пътищата в Русенска област. Налага се спешно довечера да се прибера към Русе.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар