Съвсем не. Сим. Велики 6 последния вход.Нали сме се засичали долу на кафето, като си пазарувам за вкъщи разни глупости за ядене.На снимката е Пикадили.
разкрихме те колега офтопик: на Оборище, малко под мола спираше преди на тротоара едно тъмно синьо браво с много интересни задни фарове, имаш ли представа дали е на някого от форума, да го питам как си е направил фаровете така?
Във Варна освен, че има 10-15см сняг е студ и не спира да вали и да навява. Пътищата са горе-долу добре. Поне Възраждане, където живея е проходимо. За жалост обаче моята кола е блокирана...
FoRzA ItaliA
Lancia Delta HPE
ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части
Във Варна освен, че има 10-15см сняг е студ и не спира да вали и да навява. Пътищата са горе-долу добре. Поне Възраждане, където живея е проходимо. За жалост обаче моята кола е блокирана...
Понякога е по-добре изобщо да не я изкарваш, знаеш тук снегът минава за 2-3 дни, но понякога колата остава ударена за дълго след снеговалеж. На по-стръмнит места колата не ще да слуша- под мокрото е замръзнало изглежда и се поднася, тва по баира до газостанцията Младост и то надолу. Ае... Нека видим сняг и ние
Варна положението не е добре! Температурите паднаха доста! Сега вече духа доста силно, вали и трупа! През деня пътищата бяха мокри. Сега са замръзнали и отгоре трупа сняг! Ужасна комбинация! Дано колеги не ви се налага да излизате! А за колегите на път - дано всички се приберат живи, здрави и със здрави коли!
и аз днес изтупах Мара от снега,пътищата вече са 6,но си личи къде е чистено и къде и непритеснява ме какво каза брат ми,че чул,че пак се очаквал валеж и много ниски температури
Коментар