Пак не ме притеснява да дера през снега със 100
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗИМНА ОБСТАНОВКА/СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТИЩАТА/
Collapse
Важна тема
X
X
-
paralesa написа:притеснява ме какво каза брат ми,че чул,че пак се очаквал валеж и много ниски температури
Коментар
-
=Rudi= написа:paralesa написа:притеснява ме какво каза брат ми,че чул,че пак се очаквал валеж и много ниски температуриFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
paralesa написа:и аз днес изтупах Мара от снега,пътищата вече са 6,но си личи къде е чистено и къде и непритеснява ме какво каза брат ми,че чул,че пак се очаквал валеж и много ниски температуриFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Сутринта минах Враца-София, заледено по мостовете, доста коли паднали след мостовоте от пътя. Внимавайте, защото сега хем е началото на снежния период и не сме свикнали още, хем е по-топло и замръзва само на проветривите места и както пътя е само мокър и става да се кара със 120, така изведнъж попадате на мост с джам лед!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Днес сутринта пътувах до Бургас през Петолъчката. Пътят беше в идеално състояние - изчистен и сух.Единственото място, където имаше около 100 м неизчистен полу-разтопен сняг беше началото (респ. края) на магистралата А4 край Карнобат. На отиване минах с повишено внимание.На връщане обаче за малко да ми се случи случка.Карам си аз с около 120 по СУХАТА магистрала... изведнъж след един баир пред мен точно по средата между двете ленти - доста висока ивица сняг... а на 200-тина метра пред мен - снегорин, ринещ лявата лента и хвърлящ снега в дясната... Рязко намаляне с моторна спирачка (5-та - 3-та) и спирачки и преминаване през снежната ивица в дясната лента. При това преминаване явно отдолу съм закачил жилото на ръчната и съм го откачил от стойката му. Видях го чак в Ямбол че виси отдолу, и на първия сервиз им ползвах канала и за 10 секунди си го закачих...Мамка им... или няма хич да ринат сняг, или като го ринат, ще направят предпоставка за ПТП... България.
Коментар
-
Tornado написа:Очакват се поледици внимавайте много.
Коментар
-
тук сутринта валеше дъжд,не знам беше ли заледено,защото като видях дъжда си представих как танцува фиата по леда и се прибрах,жена ми си взе такси до работа Сега е сухо и сравнително "топло",ей така да е до неделя Не ми се бере страх през балкана,като миналата година,че и по-лошо може да е...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
=Rudi= написа:В момента в Силистра всичко е стъкло - цял ден валя дъжд, вечерта температурата падна е сега улиците, тротоарите и колите са "стъклени".Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар