Тъкмо и аз щях да пиша,че зимата ПАК ни изненада Само да поотихне и малко да се постопли,че да сложа зимните гуми...сега не ми се мръзне навън
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗИМНА ОБСТАНОВКА/СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТИЩАТА/
Collapse
Важна тема
X
X
-
Преди час преминах през Прохода - наистина, сутринта е бил затворен. По едно време накарах мои колеги да се обадят в Пътно управление - Велико Търново, за да знам откъде да мина. Към 11, 00 тъкмо го отворили. Стигнах до Гурково в 12, 45 - отново тъкмо го затворили, заради паднали дървета. Изпреварих километричната колона от ТИР-ове, защото мислех, че само тях са ги спрели, но на самия вход на Гурково отбиваха колите на един паркинг. Почакахме близо час и отново го отвориха, като ние бяхме първи коли и движението в нашата посока, тоест към Велико Търново, беше песен, но насрещното движение беше наистина непрекъсната колона от ТИР-ове и тук-там някоя кола. Сняг по платното нямаше, само по завоите около предела имаше леки коловози, но температурата беше 0 градуса на най-високите части и дори от северния склон нямаше вече сняг след Мишеморков хан.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
В предвид на днешните събития по проходите предлагам в обурудването на всеки автомобил да има моторна резачка за еднократна употреба :D .Така движението няма да спира и водачите сами ще се справят с обстановката.След време може и по едно мобилно гребло да разгъваме.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:В предвид на днешните събития по проходите предлагам в обурудването на всеки автомобил да има моторна резачка за еднократна употреба :D .Така движението няма да спира и водачите сами ще се справят с обстановката.След време може и по едно мобилно гребло да разгъваме.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Пътят Самоков - София е изчистен, 3 снегорина чистят и в 2-те посокиПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Абе то не започнало да вли сняг още, бедствено положение настна ! Какви са тези капризи, какви са тези шофьори бе ? Два пръста сняг да падне и вдигат дандания до облаците ! Като завали сериозно, пред всяка кола снегорин ли трябва да има ? Като гледах новините вчера, направо се втрещих. Пътното платно на автомагистрала Хемус беше само мокро, а в банкета и по поляните имаше малко сняг и то света свърши - явтомагистралата блокирана от снега ! До 21.12.2012 има почти година беОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
АМ Тракия е затворена от Ямбол до Бургас. ( http://globusnews.net/?p=67755 )Снегът тук е от години невиждан. Над 25 см.
Коментар
-
Другото, което затруднява движението при заснежаване е това, че забраниха опесъчаването. Сега просто мамят, че са хвърляли химикали, явно пестят от такива, поне тука във Варна вчера направо си бяха заледявания, и да хвърлят нещо, е в такава никаква концентрация, че почти никаквия снежец го поглъща и отново се замразява. При 4 пръста сняг доста коли се поднасяха и си беше опасно за каране. Не знам дали има статистика, дали голямата част от тия, които са участници в тежките катастрофи през зимата, са били със зимни гуми, но съм почти сигурен, че е така. Май гумите дават измамна сигурност, която води до лошо.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Колеги, интересува ме пътя София- АМ Хемус- Ябланица- Луковит- Плевен- Бяла - Русе в какво състояние е и дали има сняг и лед някъде по пътя.От М5KOV разбарх че от Луковит до Плевен пътя е чист, от Гатьо, разбрах че Бяла - Русе е ок, вълнува ме основно Витиня, и селата Румянцево и Петровене че там е ужас.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар