ами баща ми е в Козлодуй и каза, че днес служебните автобуси, които пътуват всеки ден от Враца до Козлодуй са закъснели с 2 часа. Това от линка е кратко затваряне заради завъртели се тирове. повече инфо нямам. според мен днес е много топло и навсякъде ще се стопи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗИМНА ОБСТАНОВКА/СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТИЩАТА/
Collapse
Важна тема
X
X
-
Много внимавайте ако минавате през Русе покрай дунавмост в посока Силистра, защото днес чух, че някакъв ТИР толкова пропаднал в дупката че си спукал резервоар. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=410555В германия казаха имало снежни бури и затворени аутобани поради верижни катастрофи - имат хората - затварят.Между другото дори и в сухо време е цяло изкуство да подпреш тея зад теб и да им убиеш скороста с плавно намаляване като настигнеш някое от задръстванията там.
Коментар
-
TRE GAZELE написа:Колеги,имам път към Силистра и се интересувам в какво състояние е пътя Добрич-Силистра,има ли много дупки и т.н.
Коментар
-
=Rudi= написа:На изхода от Добрич в кв."Рилци" ремонтират, а горе от прасковената градина до Карапелитското ханче има много и дълбоки дупки. Карай много внимателно. Другият грозен участък е от Карапелит до Коларци. После от Средище до Силистра е нов асфалт. Преди беше по-добре от Карапелит да се отклониш през Тервел и Алеково, но сега и там има няколко много изровени участъка и не си заслужава да минаваш от там.forza forever
Коментар
-
=Rudi= написа:TRE GAZELE написа:Колеги,имам път към Силистра и се интересувам в какво състояние е пътя Добрич-Силистра,има ли много дупки и т.н.
Коментар
-
то че ще дойде сняг,ще дойде,ама защо така се преекспонира тази тема не мога да разбера?Повече прогноза за времето няма да слушам...по рано се презастраховаха,казваха думичката "евентуално" " възможно е" сега направо ми казват,как тая сутрин ще се събудя и ще има виелица,сняг,а то... тинтири минтири-особено в бтв взеха да се мислят за всевишниex.Мареа ТД100
Коментар
-
чакаха го? къде? в София? я стига,погледнете малко по далеч от носа ,през пелената на политическите лъжиhttp://dnes.dir.bg/news/patishta-snj...e-7608691?nt=4ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар