Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗИМНА ОБСТАНОВКА/СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТИЩАТА/
Collapse
Важна тема
X
X
-
coolboby написа:Tornado написа:coolboby написа:В Търново прехвърчат мазни снежинки премесени с дъжд. Напълно вероятно утре целия град да е ледена пързалка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
В Ямболския край, като никой път, има доста сняг. На покрива на колата ми измерих 30 см (антената не се виждаше).Основните булеварди в града са почистени и опесъчени, но кварталните улички - не...но се кара нормално, стига да знаеш как (много лесно се завива с ръчна .По информация от брат ми - в Сливен сняг почти няма, имало тук-там по 2-3 см, а в Стара Загора (по информация на VesMil) - изобщо няма сняг, за сметка на силния вятър.При нас вятър няма, вали си кротко и трупа, трупа, трупа...Днес за пръв път нямаше задръстване в края на работния ден на кръстовищата от ХЕС до Била (в Ямбол)...голям кеф.
Коментар
-
Toni69 написа:Спешно трябва утре да пътуваме за Силистра. Някаква информация за пътя Русе - Силистра - Добрич?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Toni69 написа:Спешно трябва утре да пътуваме за Силистра. Някаква информация за пътя Русе - Силистра - Добрич?Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
Коментар
-
Току що по Нова показаха обстановката в Силистренско - виелици и преспи. Пътищата са непроходими. Ако искаш виж репортажа в сайта на Нова. Очаква се утре положението да е още по-зле. Мои приятели днес казаха, че имало много закъсали коли още на изхода от Силистра за Добрич. Те били с Лада Нива/4х4/ и закъсали, защото на места навяванията били непроходими.
Коментар
-
Toni69 написа:Спешно трябва утре да пътуваме за Силистра. Някаква информация за пътя Русе - Силистра - Добрич?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
а някой да е наясно с обстановката към Берковица,понеже в четвъртък ми се налага да пътувам по работа до там.... мислим да хващаме пътя за софия , после нагоре Ботевград и пак нагоре ..... ще следя темата дано някой ми отговори н поста ... :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
=Rudi= написа:Току що по Нова показаха обстановката в Силистренско - виелици и преспи. Пътищата са непроходими. Ако искаш виж репортажа в сайта на Нова. Очаква се утре положението да е още по-зле. Мои приятели днес казаха, че имало много закъсали коли още на изхода от Силистра за Добрич. Те били с Лада Нива/4х4/ и закъсали, защото на места навяванията били непроходими.Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
Коментар
-
coolboby написа:Смешно ми трябва инфо за Хаинбоаз....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар