Ники, да не коментираме Хаинбоаз, че ей сега ще наскочат върлите фенове на закона, че ако разберат, че съм стигал за 45-50 минути от В.Търново до Сливен, ще ми отрежат всички краиници и после ще ме изядат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗИМНА ОБСТАНОВКА/СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТИЩАТА/
Collapse
Важна тема
X
X
-
Tornado написа:Отново за бързия и надежден проход на Републиката.http://www.focus-news.net/?id=n1332318Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Tornado написа:Отново за бързия и надежден проход на Републиката.http://www.focus-news.net/?id=n1332318Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:]Как е времето в В. Търново , вали ли сняг ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
В Търново не вали,от време на време се мъчи,но слаба работа.А за хаинбоаз-очакваше се,шофьорите идиоти,като видят хубав път и "дай сега да настъпим" Специално тировете взимат някои завои на магия буквално. Два пъти съм минавал прохода само откак е направен и единия път бяхме на косъм да ни отнесе тир набримчил се със във виража,задницата му се поднесе и малко остана да ни помете.Помислете само,не се ли получава и същото на Котел-Омуртаг??? Хубавия път предразполага високи скорости и малоумниците просто са прекалено много.Уви и в случая двама невинни са починали на място,а идиота с тира е невредим...От тук нататък при сухо време ще си минавам през Шипка-верно много завои,но по добре бавничко от там,отколкото бързо към ада...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Tornado написа:Atanas71 написа:]Как е времето в В. Търново , вали ли сняг ?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
biker_81 написа:Във Варна поради силния вятър и големите навети преспи+лед е почити бедствено положението.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар