в стара загора в 3 градусаи е супер времето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗИМНА ОБСТАНОВКА/СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТИЩАТА/
Collapse
Важна тема
X
X
-
В Бургас цяла нощ валя дъжд до преди малко.Времето е облачно но сравнително топло с температура в момента около +7градуса.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:В Бургас цяла нощ валя дъжд до преди малко.Времето е облачно но сравнително топло с температура в момента около +7градуса.
Коментар
-
=Rudi= написа:batproho написа:В Бургас цяла нощ валя дъжд до преди малко.Времето е облачно но сравнително топло с температура в момента около +7градуса.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:=Rudi= написа:batproho написа:В Бургас цяла нощ валя дъжд до преди малко.Времето е облачно но сравнително топло с температура в момента около +7градуса.
Коментар
-
Току що се прибрах вече окончателно вкъщи и вече не ми се излиза ама изобщо. Пътищата в Горна,Долна и Лясковец са ужасни....тук в търново не е заледено,както там,но има доволно сняг по пътя,не видях никакви почистващи машини. В Лясковец околовръстното и част от пътя преди Шереметя е лед и отгоре сняг,разни мерцедесчета със задно не могат да издрапат Снега си вали тихо на парцали и затрупва леда под него-ако имате минавате през Търновско,внимавайтеex.Мареа ТД100
Коментар
-
=Rudi= написа:batproho написа:=Rudi= написа:batproho написа:В Бургас цяла нощ валя дъжд до преди малко.Времето е облачно но сравнително топло с температура в момента около +7градуса.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Явор Митев
Белослав на 18 км от Варна:-вали суграшица. Всичко е в лед. Въпреки че много здраво се изльосках на двора, реших все пак да подготвя колата за излизане в града. Върнахме се с жена ми още на първия километър след табелата. Всичко е лед, колата не е прибрана, защото сме на баир и не мога да я вкарам въобще в двора. Температурата по датчика в колата е -2 . Лягам да спя.
Коментар
-
paralesa написа:Току що се прибрах вече окончателно вкъщи и вече не ми се излиза ама изобщо. Пътищата в Горна,Долна и Лясковец са ужасни....тук в търново не е заледено,както там,но има доволно сняг по пътя,не видях никакви почистващи машини. В Лясковец околовръстното и част от пътя преди Шереметя е лед и отгоре сняг,разни мерцедесчета със задно не могат да издрапат Снега си вали тихо на парцали и затрупва леда под него-ако имате минавате през Търновско,внимавайтеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар