Колеги въпреки снега утре мисля да правя разходка до Шипка евентуално Дряново, Търново, Етъра...не ме притеснява да карам на снега имам отлични зимни гуми и съм яко екипиран... (4 нови Goodyear UG7+, вериги и всичко нужно). Та някой знае ли как е пътя нагоре дали има хубав снежец. Миналата година почти стигнах до Бузлуджа но тръгнах късно към 15ч. и се стъмни бързо та се върнах, а и снега си беше доста, но беше страшна красота. Мисля сега пак да го направя само, че по мащабно. Вземам жената, нафта догоре и с песен на уста.Та ако някой има по подробна информация за пътя поне малко от малко да знам би било добре благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗИМНА ОБСТАНОВКА/СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТИЩАТА/
Collapse
Важна тема
X
X
-
http://www.webcambg.com/sofia3.html Ето ефир, ама той снега спря вече, даже се стопи ’баси !Impossible is nothing !
Коментар
-
Tornado написа:Аз мисля ,че Казанлък е най-проклетия град откъм снеговалеж.Добре ,че утре сутрин пътувам към Търново и смятам да мина през Шипка да се нагледам поне.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Tornado написа:Аз мисля ,че Казанлък е най-проклетия град откъм снеговалеж.Добре ,че утре сутрин пътувам към Търново и смятам да мина през Шипка да се нагледам поне.
Коментар
-
Във Варна е голям студ и поледица, -6 след дъждец който пръскаше заледи всички улички, главните улици биват, но страничните са лед, предполагам и пътищата извън Варна няма да са добре, още повече към Добрич. Внимавайте много, че не е време да се правим на бабаити, като дадоха какво е в Румъния-няма минаване, луди преспи някакви!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Във Варна е голям студ и поледица, -6 след дъждец който пръскаше заледи всички улички, главните улици биват, но страничните са лед, предполагам и пътищата извън Варна няма да са добре, още повече към Добрич. Внимавайте много, че не е време да се правим на бабаити, като дадоха какво е в Румъния-няма минаване, луди преспи някакви!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар