Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за прохода "Хаинбоаз"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е да картата си е в колата, гумите са перфектни за сезона а и няма как да карам бързо щото майка ми ще е с мен, а тя никак не харесва рязкото движение на обортомера и леко изпълнява ролята на ограничител на 3500 оборота
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Ако пък ти остане време в Ямбол, може и да се обадиш за по кафе - 089 6839615 Деян Аз скоро минавах през ВТ - Елена - Сливен - Ямбол. Моят съвет е: Карай през Омуртаг - Котел - Петолъчката - Ямбол.По-далече е, но нямаш сериозни планински участъци, пътят е изцяло с нов асфалт, широк и с добра маркировка.Ще стигнеш даже по-бързо, отколкото през Елена.Разходът на гориво вероятно също ще е еднакъв, защото няма да ги имаш лошите пътища през Елена и многото стръмни участъци.Пък ако искаш - мини в едната посока през единия път, в другата - по другия. Сам ще се убедиш в написаното от мен. (аз лично така се убедих)

Коментар

Immortal написа:
        Ако пък ти остане време в Ямбол, може и да се обадиш за по кафе - 089 6839615 Деян Аз скоро минавах през ВТ - Елена - Сливен - Ямбол. Моят съвет е: Карай през Омуртаг - Котел - Петолъчката - Ямбол.По-далече е, но нямаш сериозни планински участъци, пътят е изцяло с нов асфалт, широк и с добра маркировка.Ще стигнеш даже по-бързо, отколкото през Елена.Разходът на гориво вероятно също ще е еднакъв, защото няма да ги имаш лошите пътища през Елена и многото стръмни участъци.Пък ако искаш - мини в едната посока през единия път, в другата - по другия. Сам ще се убедиш в написаното от мен. (аз лично така се убедих)
        За пътя през Котел е ясно, по него минах за морето и съм доволенАз търсих по-кратък маршрут но още не съм решил 100% от къде да мина! Ако остане време ще ти звънна да се видим по на кафе

Коментар

капо новините казаха че е отворен само за автомобили вярно ли е?
          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Очаква се от 15.11 да е отворен.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хайде честито! Ще го пуснат, но от 16. 12. Информацията е достоверна от Областното пътно управление във Велико Търново. Като гледах кадрите, трудно ще е по-рано да бъде пуснат.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Тия наистина са ненормални сякаш не видяха какво стана за два дни.

Коментар

Преди малко съобщиха по БТВ, че до 10 дни прохода Хаинбоаз ще бъде отворен а прохода Шипка затворен поради снеговалежите и задръстванията които се получават!

Коментар

Ами те няма от БТВ да взривяват скалите, да правят трасето и да асфалтират. Казвам ви какво получихме като информация от Областно пътно управление, като при това доста се почудиха, преди да си я изсмучат от пръстите. А и пак повтарям - като видях кадрите, просто няма как да стане до 10 дни, освен ако не минаваме с тежка военна техника оттам и то на зиг-заг между валяци и булдозери.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Колеги, някой минавал ли е през Хаинбоаз след отварянето му наскоро? Знам, че ремонтът му ще продължи и следващата година, та сигурно работите са недовършени. Това създава ли проблеми при преминаването му? Изобщо как се пътува сега през прохода? Да предпочитаме ли да пътуваме през него или да го избягваме?
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Колеги, никой ли не е минавал наскоро през Хаинбоаз? Имам пътуване в тази посока след Новогодишните празници и се чудя от къде да мина...

Коментар

Информацията,която мога да ти дам е от преди 10 дни-кола от фирмата пътува до Ивайловград,точно по време на снеговалежа.Както и преди по-трудния участък е северния,но шофьора каза,че няма проблеми с пътя.Предполагам,че вече достатъчно е почистен пътя и няма да имаш проблеми.Това е с което мога да помогна.Желая ти лек път и весели празници!
                          PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                          Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

kostov написа:
                            Информацията,която мога да ти дам е от преди 10 дни-кола от фирмата пътува до Ивайловград,точно по време на снеговалежа.Както и преди по-трудния участък е северния,но шофьора каза,че няма проблеми с пътя.Предполагам,че вече достатъчно е почистен пътя и няма да имаш проблеми.Това е с което мога да помогна.Желая ти лек път и весели празници!
                            Благодаря много, колега! Весело посрещане на Нова Година!

Коментар

Отварянето на Прохода на Републиката за зимата е основен приоритет22 октомври 2008 | 17:35 | Агенция "Фокус"Велико Търново.

Коментар

Working...
                              X