Е да картата си е в колата, гумите са перфектни за сезона а и няма как да карам бързо щото майка ми ще е с мен, а тя никак не харесва рязкото движение на обортомера и леко изпълнява ролята на ограничител на 3500 оборота
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за прохода "Хаинбоаз"
Collapse
X
-
Ако пък ти остане време в Ямбол, може и да се обадиш за по кафе - 089 6839615 Деян Аз скоро минавах през ВТ - Елена - Сливен - Ямбол. Моят съвет е: Карай през Омуртаг - Котел - Петолъчката - Ямбол.По-далече е, но нямаш сериозни планински участъци, пътят е изцяло с нов асфалт, широк и с добра маркировка.Ще стигнеш даже по-бързо, отколкото през Елена.Разходът на гориво вероятно също ще е еднакъв, защото няма да ги имаш лошите пътища през Елена и многото стръмни участъци.Пък ако искаш - мини в едната посока през единия път, в другата - по другия. Сам ще се убедиш в написаното от мен. (аз лично така се убедих)
Коментар
-
Immortal написа:Ако пък ти остане време в Ямбол, може и да се обадиш за по кафе - 089 6839615 Деян Аз скоро минавах през ВТ - Елена - Сливен - Ямбол. Моят съвет е: Карай през Омуртаг - Котел - Петолъчката - Ямбол.По-далече е, но нямаш сериозни планински участъци, пътят е изцяло с нов асфалт, широк и с добра маркировка.Ще стигнеш даже по-бързо, отколкото през Елена.Разходът на гориво вероятно също ще е еднакъв, защото няма да ги имаш лошите пътища през Елена и многото стръмни участъци.Пък ако искаш - мини в едната посока през единия път, в другата - по другия. Сам ще се убедиш в написаното от мен. (аз лично така се убедих)now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Ами те няма от БТВ да взривяват скалите, да правят трасето и да асфалтират. Казвам ви какво получихме като информация от Областно пътно управление, като при това доста се почудиха, преди да си я изсмучат от пръстите. А и пак повтарям - като видях кадрите, просто няма как да стане до 10 дни, освен ако не минаваме с тежка военна техника оттам и то на зиг-заг между валяци и булдозери.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Колеги, някой минавал ли е през Хаинбоаз след отварянето му наскоро? Знам, че ремонтът му ще продължи и следващата година, та сигурно работите са недовършени. Това създава ли проблеми при преминаването му? Изобщо как се пътува сега през прохода? Да предпочитаме ли да пътуваме през него или да го избягваме?FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Информацията,която мога да ти дам е от преди 10 дни-кола от фирмата пътува до Ивайловград,точно по време на снеговалежа.Както и преди по-трудния участък е северния,но шофьора каза,че няма проблеми с пътя.Предполагам,че вече достатъчно е почистен пътя и няма да имаш проблеми.Това е с което мога да помогна.Желая ти лек път и весели празници!PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:Информацията,която мога да ти дам е от преди 10 дни-кола от фирмата пътува до Ивайловград,точно по време на снеговалежа.Както и преди по-трудния участък е северния,но шофьора каза,че няма проблеми с пътя.Предполагам,че вече достатъчно е почистен пътя и няма да имаш проблеми.Това е с което мога да помогна.Желая ти лек път и весели празници!FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар