Колеги колкото и да не ми се ще маи ще трябва да мина от там. До сега никога не съм минавал през тоя проход. Знам само че било много красиво ма тва маи е добра новина за пътниците в колата които освен да се наслаждават на гледката друго не правят а за шофьора красотата едва ли ще бъде забелязана ако пътя целия е в дупки, тесен, абе смотан. Трябва ми възможно най- прясната информация от колега които е пътувал по този маршрут, да ми каже какво да очаквам по пътя. Благодаря предварително п.п. Моля не местете темата в "пътна обстановка"И форума да стане кенеф дето никой, нищо, никъде да не може да намери! Хайде моля ВИ проявяйте разбиране и пестете времето, нервите и усилията ни...kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някои минавал ли е през Троян Кърнаре скоро?
Collapse
X
-
да ти кажа май само МТЕЛ имаха проблем. Както ни виждаш групичката (все фиатаджии от форума, ако не ни познавате), предния път спряхме на върха точно, на Беклемето. И се наложи да се търсим по телефоните, та наистина МТЕЛ нямаше на места. но зависи от мястото. А по пътя много не сме си звъняли, кой знае...
Коментар
-
Immortal написа:да ти кажа май само МТЕЛ имаха проблем. Както ни виждаш групичката (все фиатаджии от форума, ако не ни познавате), предния път спряхме на върха точно, на Беклемето. И се наложи да се търсим по телефоните, та наистина МТЕЛ нямаше на места. но зависи от мястото. А по пътя много не сме си звъняли, кой знае...Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
здр
Slavi_Lancia написа:Да колега, в сняг не тръгвам, и карам внимателската по непознати пътища ако това имаш предвид под опасен?BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Троян-Кърнаре съм го минавал толкова много пъти, че го знам на изуст!Няколко са особеностите: 1. Зимно време този проход, заедно със Златишкият не се чистят. Не е препоръчително да се минава от там.2. Чешми има само на върха. Има и още една, от страната на Кърнаре, но не е добре да се разчита на нея.3. Навсякъде, където е могло, са направени големи и удобни отбивки. Винаги е имал хубава настилка.Общо взето прохода е хубав, много стръмен и труден. Ако имаш проблеми с автомобила си - не го предприемай. Нагледал съм се на прегрели и закъсали автомобили по него.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Троян-Кърнаре съм го минавал толкова много пъти, че го знам на изуст!Няколко са особеностите: 1. Зимно време този проход, заедно със Златишкият не се чистят. Не е препоръчително да се минава от там.2. Чешми има само на върха. Има и още една, от страната на Кърнаре, но не е добре да се разчита на нея.3. Навсякъде, където е могло, са направени големи и удобни отбивки. Винаги е имал хубава настилка.Общо взето прохода е хубав, много стръмен и труден. Ако имаш проблеми с автомобила си - не го предприемай. Нагледал съм се на прегрели и закъсали автомобили по него.BMW E39 2.5I
Коментар
-
PASSARELLA написа:Ти прочете ли хубаво какво ти написах? Зимно време най-добре да се мине през Витиня и Хаинбоаз.Иначе, ако си решил да рискуваш - може и през Араба-конакBMW E39 2.5I
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар