Някой пътувал ли е скоро между Бургас и Варна, но през Дюлинския проход или през Айтос и Провадия? Скоро ще ми се наложи да правя няколко курса и исках да имам актуална информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бургас - Варна
Collapse
X
-
Re: Бургас - Варна
g0g40 написа:Някой пътувал ли е скоро между Бургас и Варна, но през Дюлинския проход или през Айтос и Провадия? Скоро ще ми се наложи да правя няколко курса и исках да имам актуална информация.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
-
Айтос - Провадия е перфектен. Само в началото до разклона за с.Руен е малко неравен пътя, но няма изненадващи дупки. Във Варненския участък е нов асфалт. Има участък, където пътя е малко стеснен, но без проблем се разминават кола и камион. Тези участъци са обозначени със съответните знаци.Внимавай в гр.Провадия, има КАТаджии на изхода обикновено, същото важи и за Дългопол.Няма изкачвания и спускания сериозни, всички преходи са плавни и не се усещат.Минавах преди около 20 дни в двете посоки.
Коментар
-
Re: Бургас - Варна
g0g40 написа:Някой пътувал ли е скоро между Бургас и Варна, но през Дюлинския проход или през Айтос и Провадия? Скоро ще ми се наложи да правя няколко курса и исках да имам актуална информация.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар