The_Wicker_Man написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са камерите в София
Collapse
Важна тема
X
X
-
Дайте да направим една карта на София, а защо не и на други градове и да отбележим с точки всички засечени камери. С един цвят тези които са само за наблюдение (повечето да не казвам всички), а с друг тези които имат евентуално радар или някаква специфична функция. Така мисля че ще е най нагледно.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
Re: Къде са камерите в София
Mitkoo написа:1. На бул. Н.Вапцаров пред Sofia Land и там където се съединява с Черни Връх - камерите са в 2-те посоки 2. На околвръстното пред McDonalds(посока Студентски Град) в края на разширението - камерите снимат в 2-те посоки 3. На Цариградско шосе пред Експо Центъра и Тойота - камери в двете посоки 4. Хотел Хемус. Монтирана е на стълба на светофара, на който спирате идвайки от бул.,,Арсеналски,, към хотела. Представлява една голяма кутия и камерата е вътре. Има поставено и осветително тяло, което да осветява района на платното точно около стоп-линията, така че снимките ще стават хубави и ясни и през тъмната част на денонощието. Правели по пет снимки на кола. 5. На бул.България между НДК и моста на бул.Витоша 6. Пред строителния техникум, която хваща ако минаваш по трамвайната линия. 7. Ботевградско шосе - караулката на КАТ при разклона за Кремиковци точно срещу сервиз "Инкотар". Гледат посока Ботевград и Кремиковци. 8. На бул.Сливница (посока Сточна Гара) точно преди светофара/кръстовището с Христо Ботев ако погледнете вляво (откъм реката), 10-15 метра преди светофара ще видите на един стълб (около 10 метра височина) една сива кутия която гледа към кръстовището.Благодaря на Azzie за информациятаFiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
що? аз там влизам в тунела с около 43 (под 45), в него същата скорост и накрая на завоя понякога стигам 50 - досега никой не ми е светкал, свиркал и т.н.... е, може да е имало единични случаи, ама не ги помня. А отляво хвърчат, като луди - за къде бързат, като после на светофара сме пак заедно иди ги разбери, бързаци всякакви.Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
Re: Моля ви кажете ми дали има камера .....
Overclock18 написа:Моля ви кажете ми дали има камера на крастовището на Алабин и Витошка ??!??!?!?!?!?!? Много ви моля за помощ !!!!!!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар