Честитка колеги, още една камера се цъфна на кръстовището на Г. С. Раковски и Цар Освободител. Глупости говоря 3 са камерите не 1 и са сложени от страната на кабинката и гледат към кръстовищтето. Незнам дали са за червен светофар или за превишена скорост, предполагам са за червен де .. обаче знам, че тея които се бяха качили и монтираха камерите ме гледаха и обсъждаха колко се бях напил ... ок де не бях с любимата ... ... фиатка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са камерите в София
Collapse
Важна тема
X
X
-
blondy_driver
-
Играх си един път в едно задръстване да ги броя .. ама един глупак ме засече и им изгубих бройката. Общия извод до който стигнах е че на всяко кръстовище от Т.Александров има поне по 10 камери !!! В дългите отсечки от Президентството до Раковка също има камери ама са изнесени в страни от платното. Трудно се забелязват.
Коментар
-
kastelo написа:Ще си позволя да направя едно уточнение за камерите преди Люлинския тунел:Това не са камери, а яркомери!!! Уреди, които измерват осветеността преди колите да влезнат в тунела и на базата на тези данни се регулира осветлението вътре в тунела! Това се прави, за да може очите на шофьорите да свикнат веднага с осветеността вътре и за да се пести електричество!Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Току що забелязах още една камера.Намира се на Сливница и Раковски. Посоката е от Сточна гара към Люлин. Апарата се намира на един кол от лявата страна на платното в коритото на реката и е насочено към светофара. Тия се клонират мама им дееба.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Така и трябва Макар, че ще продължават случките като днес... паяка прибира една кола която е зарязана така, че да не можеш да завиеш от Стамболийски, точно до KFC... "пича" тича от KFC-то и разправя на полицая "много бързах, може ли да почерпя нещо..." и това го чух докато се опитвах да пресека въпросната малка уличка...Та ефект голям ефект няма докато за "почерпка" не започне да се превръща във фиш от 500 евроFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар