1. На бул. Н.Вапцаров пред Sofia Land и там където се съединява с Черни Връх - камерите са в 2-те посоки 2. На околвръстното пред McDonalds(посока Студентски Град) в края на разширението - камерите снимат в 2-те посоки 3. На Цариградско шосе пред Експо Центъра и Тойота - камери в двете посоки 4. Хотел Хемус. Монтирана е на стълба на светофара, на който спирате идвайки от бул.,,Арсеналски,, към хотела. Представлява една голяма кутия и камерата е вътре. Има поставено и осветително тяло, което да осветява района на платното точно около стоп-линията, така че снимките ще стават хубави и ясни и през тъмната част на денонощието. Правели по пет снимки на кола. 5. На бул.България между НДК и моста на бул.Витоша 6. Пред строителния техникум, която хваща ако минаваш по трамвайната линия. 7. Ботевградско шосе - караулката на КАТ при разклона за Кремиковци точно срещу сервиз "Инкотар". Гледат посока Ботевград и Кремиковци. 8. На бул.Сливница (посока Сточна Гара) точно преди светофара/кръстовището с Христо Ботев ако погледнете вляво (откъм реката), 10-15 метра преди светофара ще видите на един стълб (около 10 метра височина) една сива кутия която гледа към кръстовището.Благодaря на Azzie за информацията
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са камерите в София
Collapse
Важна тема
X
X
-
MitkooЕтикети: –
- Важна
-
blondy_driver
И на още едно място!
След основния ремонт на тунел "Люлин" има поставени камери в двете посоки на тунела Нека отбележ,че ограничението на скоростта там е 40км/ч кофти колеги
-
Re: И на още едно място!
blondy_driver написа:След основния ремонт на тунел "Люлин" има поставени камери в двете посоки на тунела Нека отбележ,че ограничението на скоростта там е 40км/ч кофти колегиex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Re: И на още едно място!
lulinsquad написа:blondy_driver написа:След основния ремонт на тунел "Люлин" има поставени камери в двете посоки на тунела Нека отбележ,че ограничението на скоростта там е 40км/ч кофти колегиFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
blondy_driver
ех колеги колеги....
напълно Вярно Моля Ви другия път като минете карайте с 40км/ч и когато се движите:1) посока от Центъра за Люлин на около 50-тина метра преди навлизане в тунела погледнете към бенда му от дясната страна и ще я видите тази камера практически следи за скоростта на насрещното платно (т.е. идващите от Люлин) и на вашето малко преди навлизане в тунела...пък може би и в първите му метри....2)посоката сега е от Люлин към Центъра камерата се намира отново във ваше дясно на такъв като тънък стълб е качена непосредствено след автомивката....камерата следи скоростта на идващите от центъра вашата скорост метри преди навлизане и след навлизане в тунела...ох ами това е дерзайте колеги и съседи ако ни привикат в кат само ще викаме "не съм аз,не съм" и така....
Коментар
-
Ще си позволя да направя едно уточнение за камерите преди Люлинския тунел:Това не са камери, а яркомери!!! Уреди, които измерват осветеността преди колите да влезнат в тунела и на базата на тези данни се регулира осветлението вътре в тунела! Това се прави, за да може очите на шофьорите да свикнат веднага с осветеността вътре и за да се пести електричество!Мога да гарантирам за тази информация, защото съм току-що дипломирал се студент от Технически Университет и една от практиките ми беше при човека, който е конструирал подобни устройства за магистралите "Хемус" и "Тракия". :DP.S. Така че може съвсем спокойно да си дигнете 120 км/ч още преди да влезете в тунела!
Коментар
-
Още една камера са сложили на кръстовището на летището в посока цариградско. Вече на 3-ма познати са им взели книжките за по месец, така че внимавайте.Може би не е лоше темата да се премеси в "Пътна обстановка"Давайте актуална информация за останалите, че режат глави Yellow_Flash_Colorz_PDT_45"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
blondy_driver
-
Колеги, не можах добре да видя (мярнах ги в последния момент), ама ми се струва че са сложили камери и на кръстовището на бул. Тодор Александров и Мария Луиза - гледат откъм страната на Булбанк към кръстовището.Ако някой знае подробности - да пише. Пък аз като минавам пак оттам ще загледам по-подробно.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Колеги, не можах добре да видя (мярнах ги в последния момент), ама ми се струва че са сложили камери и на кръстовището на бул. Тодор Александров и Мария Луиза - гледат откъм страната на Булбанк към кръстовището.Ако някой знае подробности - да пише. Пък аз като минавам пак оттам ще загледам по-подробно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар