Привет Колеги.Предстой ми пътуване до Девин и ме интересува някой знае ли състоянието на пътя между Кричим и Девин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кричим-Девин
Collapse
X
-
Краси,точно заради гледката покрай язовир Въча питам.След седмица сме кумове на сватба и нашият подарък е СПА уикенд в Девин.Младоженците никога не са ходили из Родопите и искам да видят нещо красиво.През Пампорово ми е същите километри но пътят след Асеновград ми е скучен и отегчителен.Има още две две седмици и се надявам някой колега да даде актуална информация.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Беше нов и хубав само покрай язовир Цанков камък. От Кричим и покрай язовир Въча си беше стар и с дупки. Дано са го асфалтирали и там.
Лошото е, че много тирове минават през въпросният участък. Това в комбинация с многото завои затруднява движението.
Но иначе гледките там наистина са страхотни.
Коментар
-
dimitar_611 написа: Преглед на мнениетоПътят до яз. ВЪЧА в момента е изкърпен.Оттам нагоре пътят е по-добър.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Привет Колеги.Пътуването вече е факт и ще споделя с вас какво е състоянието на пътищата по които минах.На отиване минах през Пампорово и там изненади нямаше.Днес се върнах през Кричим и съжалих че не поех в посока Пампорово.Пътят до отбивката за стената на язовир Цанков камък е перфектен и след това все едно попадаш на някоя друга планета.От Михалково до Кричим си е страшно,кръпка до кръпка,дупка до дупка и навсякъде паднали камъни.След Кричим до магистрала Тракия и той не е за хвалене с участъците си от павета (за тях си знаех )и така до перфектната ни магистрала.Направи ми впечатление и друго,пътят Девин -Доспат беше перфектно изчистен,а като се отбих от Тешел за Триград стъпих върху лед и
така чак до горе,но поне беше опесъчено.Радвам се че се прибрахме живи и здрави и изкарахме невероятен уикенд.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
milen11 написа: Преглед на мнението.Днес се върнах през Кричим и съжалих че не поех в посока Пампорово.Пътят до отбивката за стената на язовир Цанков камък е перфектен и след това все едно попадаш на някоя друга планета.От Михалково до Кричим си е страшно,кръпка до кръпка,дупка до дупка и навсякъде паднали камъни.След Кричим до магистрала Тракия и той не е за хвалене с участъците си от павета (за тях си знаех )и така до перфектната ни магистрала..
Коментар
-
Здравейте,да събудя малко темата.На 11 юни ще ходя за риба на Въча на един от понтоните и ме интересува някой знае ли как върви ремонтът на пътя.Миналата година ходих с Маздата на сина и бях анатемосан,как съм можал да карам с нея по такъв път.Знам че има колега от Кричим и се надявам да се включи с някаква актуална информация.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар