Привет,пътя до Алеко в какво състояние е? Сега едва ли някой се е качвал като е паднал снега, но по принцип как е с дупките, мантинели, маркировка... Никога не съм ходил до Алеко с кола, а сега не ми се иска да ползвам лифта. Всякаква информация ще ми е от полза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Ок.път - Алеко
Collapse
X
-
Онзи ден ( Неделя) точно като валеше се качих до Алеко без никакъв проблем. Е аз бях с 4х4, но покрай мен вървяха всякакви леки автомобили, най-вече BMW-та, Lexus Is200, т.е. и коли със задно. Не беше чистено, но то и няма особено сняг. Дупки не забелязах, но има много неравности заради паважа. Просто, като не познаваш пътя карай по-внимателно и няма да срещнеш проблеми. Поздрави!Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
-
Аз в вчера (10.01.2016) се качих сутринта в 10 без нещо без проблем. Едиснтвено пред хижата ми казаха да обърна, ама то нямаше и как да продължа напред. Паркира се на пътя, който беше в чудесно състояние според мен."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар