В правилника пише, че може да се паркира от лявата страна на еднопосочни улици, ако не се пречи на движението. Или са пречили (например на маршрутките, които циркулират навсякъде, само не и по маршрута си ) или тъпаците събират пари за Коледа както винаги (пак )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От КАТ и "Паркинги и гаражи" полудяха
Collapse
X
-
Sko написа:В правилника пише, че може да се паркира от лявата страна на еднопосочни улици, ако не се пречи на движението. Или са пречили (например на маршрутките, които циркулират навсякъде, само не и по маршрута си ) или тъпаците събират пари за Коледа както винаги (пак )
-
Абе то ,че пречат - пречат!Ама като ти се наложи на теб да паркираш някъде там и..............!Какво да се прави ,от една страна кофти, а от друга шанс за паркинг все пак!Така е ,като няма никакви паркинги това е !Само някакви сини зони, на които също няма места винаги!Какво да се прави - СОФИЯ :D :D :DFiat Grande Punto
Коментар
-
Аз затова ако не съм сигурен че ще ми се пази мястото пред работата, и не ми е супер наложително да съм с кола, не слизам изобщо в центъра с кола. Дори и в почивните дни. Трафика стана мамата си джаса. Миналата събота задръстването в центъра на СУ беше до Военния клуб !!! Вече дори и задръстванията нямат почивен ден !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар