Някои минавал ли е скоро през Белово за Юндола да каже на къв хал е пътя, предполагам че като ремонтираха пътя Велинград Юндала, оня сигурно са го зарязали, пък предпочитам от там че по малко движение, да не кажа никво
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Някои минавал ли е скоро през Белово за Юндола да каже на къв хал е пътя, предполагам че като ремонтираха пътя Велинград Юндала, оня сигурно са го зарязали, пък предпочитам от там че по малко движение, да не кажа никво
Преди година минавах от там и останах заклещен зад три камиона. Вярно е по-малко двожението ама ако си с "късмет" като мен Отделно като минавах времето беше едно лигаво и имаше много мъгла
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Е що през Велинград е нов до Юндола и нататък за Якоруда .след Юндола има малко го правят но това не е толкова проблемНадлеза за влака във Варвара е нов двойно по широк. От Белово не е толкова разбит .Като планински път не е лош но има завой само това е проблема. А за времето каквото ти се падне .
Иди 13км по вдясно и хвани Варвара-Юндола .Пътя е перфектен там.Иначе е на тая карта може да гледаш за състоянията на пътищатаhttp://dev.ivanatora.info/roads/
Аз пак да питам: Откъде ще ме посъветвате да мина на път за Разлог, идвайки от Ямбол?Пазарджик - Велинград - Юндола - Разлог илиБелово - Юндола - РазлогилиИхтиман - Самоков - Дупница - Благоевград - Разлог (почти 100 км повече)?
Пазарджик - Велинград - Юндола - Разлог поне пътя след много мъки е почти готов има 1-2 места километър малко но това не е проблемНе вярвай на Гугъла- снимките те са стари
Коментар