Хора, пак казвам, няма да зареждам в и около Пловдив. По-полезна би ми била информацията за цени в Стара Загора и Бургас.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за метан станции по маршрут.
Collapse
X
-
[quote="Immortal"]dan4op5 написа:Това когато се идва от Бургас.Вярно, че Веско няма да идва от там, а от София, ама по принцип...Immortal написа:Както писах и по-горе - да, цената на каса е различна от обявената на колонката и тя ВИНАГИ е по-ниска.Immortal написа:При твоя вариант гарантирам поне 40 минутно забавяне. Даже мога на бас да се хвана, ако искаш.
Коментар
-
Immortal написа:2. На единия от светофарите трябва да се направи ЛЯВ завой, който както всички, които пътуваме, знаем, в Пловдив си е приключение! (светва зелено едновременно с 3 ленти насрещно движение и пешеходци),Immortal написа:Никога не съм имал проблем с метана тамАвтобуси също съм виждал да зареждат там, даже има отделна колонка за тях.Както и да е, нямам никакъв интерес да рекламирам коя да е метан-станция, колегите да си избират къде да зареждат.Immortal написа:Какъв е смисъла
Коментар
-
veselin10 написа:По-полезна би ми била информацията за цени в Стара Загора и Бургас.
Коментар
-
dan4op5 написа:Личи си че не познаваш ТЕРЕНА.Това е най-важното .Не познаваш терена . А аз го минавам ВСЕКИ БОЖИ ДЕН
Коментар
-
Immortal написа:Всичкият метан у нас идва от едно и също място - по тръбата от Русия, Газпром. НЯМА АЛТЕРНАТИВА. НЯМА РАЗЛИКА В КАЧЕСТВОТО!Immortal написа:А ти сигурен ли си, че не познавам терена?Immortal написа:Не знам кой ще е този, който пред алтернативата да влезе по един широк булевард, да зареди и да се върне на магистралата, ще тръгне да преминава през половин Пловдив, няколко светофара и натоварено движение, за да сипе с 5 стотинки по-евтин метан.Immortal написа:Не знам кой ще е този
Коментар
-
Колега, първо с метана си в голяма заблуда. Едно е качество, друго е количество. Второ, моята кола на метан не пука и никога не е пукала, както се изразяваш. Трето, ако няма да даваш полезна информация, по- добре не пиши тук, а си отвори някаква безсмислена тема и ако някой ти се върже си спорете за каквото си искате. Приятен и ползотворен ден!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Колега, първо с метана си в голяма заблуда. Едно е качество, друго е количество. Второ, моята кола на метан не пука и никога не е пукала, както се изразяваш. Трето, ако няма да даваш полезна информация, по- добре не пиши тук, а си отвори някаква безсмислена тема и ако някой ти се върже си спорете за каквото си искате. Приятен и ползотворен ден!
Коментар
-
dan4op5 написа:По твоя маршрут минава през половината град с много голямо движение,рейсове,камиони който забавят движението.Очукан стар път,не ремонтиран от 10г.Дупки колкото си щеш.dan4op5 написа:И кво стана със баса ,май ти омекнаха кълките :D Днес го минах пробно маршрута и съм готов да ти взема парите с лекота :D 27 заминавам за морето ,в неделя се връщам и съм готов
Коментар
-
Аз лично - не Ама много се дразня, като някой хем се вижда, че не е прав, хем спори.Как ще сравняваш движение по автомагистрала с движение на същото разстояние в град, било то и по нов булевард, с много светофари?!?Той щото зареждал там, и дай всички там да зареждаме. Ами ако зареждаше на метан-станцията пред КЦМ-то (пътя за Асеновград) , и ние ли там трябваше да ходим!?
Коментар
-
Immortal написа:Аз лично - не Ама много се дразня, като някой хем се вижда, че не е прав, хем спори.Как ще сравняваш движение по автомагистрала с движение на същото разстояние в град, било то и по нов булевард, с много светофари?!?Той щото зареждал там, и дай всички там да зареждаме. Ами ако зареждаше на метан-станцията пред КЦМ-то (пътя за Асеновград) , и ние ли там трябваше да ходим!?
Коментар
-
Immortal написа:Аз лично - не Ама много се дразня, като някой хем се вижда, че не е прав, хем спори.Как ще сравняваш движение по автомагистрала с движение на същото разстояние в град, било то и по нов булевард, с много светофари?!?
Коментар
-
Immortal написа:При твоя вариант гарантирам поне 40 минутно забавяне. Даже мога на бас да се хвана, ако искаш.Immortal написа:Т. Не знам какво си мерил, но както ти казах - готов съм на бас при горните условия.А ти?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар