Здравейте колеги,предстои пи пътуване от София до Варна.Въпроса ми е от къде да мина,по царския път ли или по Тракия ,през Ришкия проход.Вариатнта и през новия пътен възел Българово ,Сл бряг също стои на дневен ред.Основно ме интересува състоянието на пътя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София -Варна от къде?
Collapse
X
-
Според мен, важното е колегата да си направи сметка дали държи на по-бързо пътуване, по-нисък разход на гориво, ще спира ли да почива по целия този маршрут. Аз лично, никога не бих избрал с 60 км по-дълъг маршрут, не заради 4-те литра бензин, а от психологическа гледна точка. Вярно, през Северна България, от Ябланица до Шумен участъкът е досаден, но се минава покрай Велико Търново (почти), Търговище и Шумен, но също така досадно е и постоянното каране по магистрала. При всички случаи и разходът на гориво от север ще е по-малък, като не си постоянно "на педал" на магистралата. За мен маршрутът е спорен, като все пак бих предпочел да мина през Северна България.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Re: София -Варна от къде?
diko661 написа:Здравейте колеги,предстои пи пътуване от София до Варна.Въпроса ми е от къде да мина,по царския път ли или по Тракия ,през Ришкия проход.Вариатнта и през новия пътен възел Българово ,Сл бряг също стои на дневен ред.Основно ме интересува състоянието на пътяAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
sugarboy написа:Според мен, важното е колегата да си направи сметка дали държи на по-бързо пътуване, по-нисък разход на гориво, ще спира ли да почива по целия този маршрут. Аз лично, никога не бих избрал с 60 км по-дълъг маршрут, не заради 4-те литра бензин, а от психологическа гледна точка. Вярно, през Северна България, от Ябланица до Шумен участъкът е досаден, но се минава покрай Велико Търново (почти), Търговище и Шумен, но също така досадно е и постоянното каране по магистрала. При всички случаи и разходът на гориво от север ще е по-малък, като не си постоянно "на педал" на магистралата. За мен маршрутът е спорен, като все пак бих предпочел да мина през Северна България.
Коментар
-
И аз скоро имам пътуване до Варна, и мисля да мина София - Плевен - Русе- Шумен - Варна, вярно е със сто км повече, ама и пътя и трафика са десет пъти по добре, а с малко дете не е без значение.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:И аз скоро имам пътуване до Варна, и мисля да мина София - Плевен - Русе- Шумен - Варна, вярно е със сто км повече, ама и пътя и трафика са десет пъти по добре, а с малко дете не е без значение.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
krasio_79bs написа:Карай по Тракия,слизаш на Карнобат и минаваш през Ришки проход.Прохода е в перфектно състояние и не е натоварен.През Сл.бряг е малка лудница.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
r51 написа:Това сигурно е социален експеримент. Чета, смея се с глас. Но ако не е... колега караш право към Русе, от там по магистралата в Румъния държиш за Констанца, после на ферибота до Варна. Може и през Истанбул но от там малко се удължава маршрута.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Слави, сега е голяма лудница от тирове и румънци покрай Плевен Ако ще минаваш от тук се зареди с търпение и повечко течности"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар