Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откриха пътен възел ,,Българово" на ам. Тракия.
Collapse
X
-
http://flagman.bg/article/65723Вижте и клипчето - в 17 сек. как отец Захари шибна с чемшира министър Костюмчето през лицето - "за здраве"...п.п. за сведение на пътуващите на юг - може да се избегне тапата на входа на Бургас през тази отбивка - През Камено, Братово, Горно езерово и пътен вазел Юг. Обещаха пътя да го закърпят...Иначе тапите на входа на Бургас от петък до неделя са кошмарни!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
Колега аз минах по него преди седмица пътя е напълно въстановен и перфектен. Само, че до Каблешково е нов след Каблешково е малко неравен но няма дупки... Като цяло е много добър и по пряк близо 30 км. Става дума ако се мине през петолъчката и по стария път към морето от там Карнобат, Айтос и другите....Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Колега аз минах по него преди седмица пътя е напълно въстановен и перфектен. Само, че до Каблешково е нов след Каблешково е малко неравен но няма дупки... Като цяло е много добър и по пряк близо 30 км..
Коментар
-
Бургас - Слънчев бряг е почти по цялата си дължина разделен, с 4 ленти и мантинела по средата. Двупосочно е все още само от Поморие до разклона за Равда (13 км от общо 37 км).Задръствания поне аз не видях. Движението си върви нормално.Вероятни задръствания би имало единствено в петък вечер, не съм минавал тогава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар