Здравейте колеги,тая година съм решил да почивам в Гръцко,но досега не съм излизал в чужбина с кола.Приемам всякакви съвети,но най-ме интересува през кой ГКПП да вляза в Гърция.ОТ Североизточна България съм и сателита ми дава маршрут през ГКПП-Миказа.Читав ли е пътя в този район. Благодаря за отговорите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГКПП-МАКАЗА
Collapse
X
-
Първо, не е Миказа, а Маказа. Второ - мини или от там, или през Свиленград. Няма нищо страшно.П.П. През Свиленград е с 80 км повече... Карай през Маказа. РАзград - Петолъчката - А1 Тракия - Хасково - Кърджали - Комотини - Кавала... Перфектен път, навсякъде е хубав.В Гърция накъдето и да тръгнеш, главните пътища са хубави.Магистралата в Гърция, доколкото знам, вече се плаща. Но не е нещо фрапантно. 2-3-4 евро е от Кавала до Солун (не съм сигурен точно колко).
-
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...ofiora-6012202 Без голям талон в Гърция - до 8000 евро глоба за шофьораАко ви спрат полицаи в южната ни съседка и по някаква причина поискат да изяснят собствеността на автомобила, то сте длъжни да им представите големия талон за регистрация на превозното средство до колко е вярно... не знам...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/bez-goliam-talon-v-gyrciia-do-8000-evro-globa-za-shofiora-6012202 Без голям талон в Гърция - до 8000 евро глоба за шофьораАко ви спрат полицаи в южната ни съседка и по някаква причина поискат да изяснят собствеността на автомобила, то сте длъжни да им представите големия талон за регистрация на превозното средство до колко е вярно... не знам...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
И аз знам, че искат акт, когато единия родител липсва, но няма лошо и това да се носи.За пари всичко може да ти искат"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Когато е единият родител се изисква пълномощно + копие от акт за раждане.Когато са двамата - копие от акт за раждане.Ако не му го поискат на колегата с когото , апропо се познавам лично , но не го наричам по име по обясними причини - ще го черпя .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Когато е единият родител се изисква пълномощно + копие от акт за раждане.Когато са двамата - копие от акт за раждане.Ако не му го поискат на колегата с когото , апропо се познавам лично , но не го наричам по име по обясними причини - ще го черпя .Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар