Ще съм много благодарен,ако някой ми разясни,дали заради факта,че двата задни калника са ми в кит и задната броня и багажника са в различни цветовете,може да ми направят проблем или да ми спрат колата от движение?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ни правата при среща с КАТ
Collapse
Важна тема
X
X
-
Kuku написа:По закон нямаш право да караш разноцветна кола, без това да е отбелязано в талона, НО мисля, че не би трябвало да имаш проблем с кола подготвена за боядисване.Обаче не чакай много за боята, че може да попаднеш и на някоя гадна кука!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Журналистическа недомислица! Като ми снимат лицето и ще отидат на съд. В България снимането със скрита камера е ЗАБРАНЕНО. Още повече, че Пешо им казал, че карам с превишена скорост. Това не може да се случи! По въпроса с боята - до 30% от площта на автомобила може да бъде в различен цвят без това да трябва да се обявява в КАТ.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
u_bo
crush написа:Журналистическа недомислица! Като ми снимат лицето и ще отидат на съд. В България снимането със скрита камера е ЗАБРАНЕНО. Още повече, че Пешо им казал, че карам с превишена скорост. Това не може да се случи! По въпроса с боята - до 30% от площта на автомобила може да бъде в различен цвят без това да трябва да се обявява в КАТ.
Коментар
-
u_bo написа:crush написа:Журналистическа недомислица! Като ми снимат лицето и ще отидат на съд. В България снимането със скрита камера е ЗАБРАНЕНО. Още повече, че Пешо им казал, че карам с превишена скорост. Това не може да се случи! По въпроса с боята - до 30% от площта на автомобила може да бъде в различен цвят без това да трябва да се обявява в КАТ.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
bronza написа:оня ден ме спряха полицаи и остановиха че лампичките на задния номер не ми светят искаха да ми пишат акт на стойност 50 лева и казаха че отнемат 8 точки ! Казаха че това е нова добавка към закона от два месеца. Някои да знае дали е вярно това за 8-те точки?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
За точки не намерих нищо, ако някой намери - нека го копира тук, но за глобата си го пише и не е ново. Влизаш в сайта на КАТ, отваряш закона и четеш чл. 70, чл. 100 ал. 4 т.1, и чл. 183 ал. 4 т. 11. 183. (4) (Нова - ДВ, бр. 85 от 2004 г., изм., бр. 51 от 2007 г.) Наказва се с глоба 50 лв. водач, който:...11. (нова - ДВ, бр. 88 от 2008 г.) управлява превозно средство с нечетлив или закрит по какъвто и да е начин регистрационен номер, включително и в нарушение на чл. 100, ал. 4, т. 1
Коментар
-
u_bo
crush написа:u_bo написа:crush написа:Журналистическа недомислица! Като ми снимат лицето и ще отидат на съд. В България снимането със скрита камера е ЗАБРАНЕНО. Още повече, че Пешо им казал, че карам с превишена скорост. Това не може да се случи! По въпроса с боята - до 30% от площта на автомобила може да бъде в различен цвят без това да трябва да се обявява в КАТ.
Коментар
-
По отношение на снимането с камери:Чл. 165. ...(2) При изпълнение на функциите си по този закон определените от министъра на вътрешните работи служби:...6. (нова - ДВ, бр. 85 от 2004 г.) имат право за установяване на нарушенията на правилата за движение по пътищата да използват технически средства или системи, заснемащи или записващи датата, точния час на нарушението и регистрационния номер на моторното превозно средство;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар