И аз искам да попитам нещо. Уж четох наред, но може да съм изпуснал нещо. Извинявам се ако се повтарям с някой друг.Интересува ме полицаите имат ли право да се крият и така да те спират за превишена скорост. До колкото си спомням няколко години назад чух, че вече нямали право да се крият, обаче как може да се провери по закон това нещо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ни правата при среща с КАТ
Collapse
Важна тема
X
X
-
tsanibaytchev написа:Значи, ако искат да ми направят акт от такова положение, мога да им кажа, че според закон нямат право и да не им подпиша акта, така ли? Сигурно ли е това?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
tsanibaytchev написа:Значи, ако искат да ми направят акт от такова положение, мога да им кажа, че според закон нямат право и да не им подпиша акта, така ли? Сигурно ли е това?
Коментар
-
kkarakashev написа:Относно другото "автомобилът трябва да е видим за всички участници в движението", но никой не го спазва Един съвет: Ако пътувате нощем и извън града видите полицай да ви спира то:Патрулният автомобил трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е ... с сигнална лампа тип "крило" - дългият бъркан), спрял на осветено място видим за всеки на пътното платно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Има ги и всеки полицай е запознат с тях. Няма как да ти ги цитирам защото няма как да видя тези вътрешни наредби, инструкции или заповеди. Няма право да качва колата на тротоара, в тревни площи, може да е паркира отстрани на пътя да има добра видимост и да не затруднява водачите на МПС.... а за тъмната част е задължително да е на осветено място. За да напиша нещо то е проверено и съм сигурен в това. + това съм всеки ден зад волана и се интересувам от такива неща, а и след като аз лично не съм спирал на стоп палка извън града, се поинтересувах за тези неща.
Коментар
-
kkarakashev написа:tsanibaytchev написа:Значи, ако искат да ми направят акт от такова положение, мога да им кажа, че според закон нямат право и да не им подпиша акта, така ли? Сигурно ли е това?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
kkarakashev написа:Има ги и всеки полицай е запознат с тях. Няма как да ти ги цитирам защото няма как да видя тези вътрешни наредби, инструкции или заповеди. Няма право да качва колата на тротоара, в тревни площи, може да е паркира отстрани на пътя да има добра видимост и да не затруднява водачите на МПС.... а за тъмната част е задължително да е на осветено място. За да напиша нещо то е проверено и съм сигурен в това. + това съм всеки ден зад волана и се интересувам от такива неща, а и след като аз лично не съм спирал на стоп палка извън града, се поинтересувах за тези неща.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
No_Name написа:Вярно ли е, че в Гърция нямам право да шофирам кола със затъмнени стъкла? Това за всички стъкла ли важи или само за предните. В БГ си карам колата със затъмнени задно и задни странични стъкла и никой до сега не ми е правил никакъв проблем. В закона пише, че мога да си карам колата с тези затъмнени стъкла при наличието на странични огледала. Сега ми казаха, че в Гърция не можело да карам кола със затъмнени стъкла и малко ме притесниха. Някой запознат с този казус?
Коментар
-
nnikin_n написа:kkarakashev написа:Има ги и всеки полицай е запознат с тях. Няма как да ти ги цитирам защото няма как да видя тези вътрешни наредби, инструкции или заповеди. Няма право да качва колата на тротоара, в тревни площи, може да е паркира отстрани на пътя да има добра видимост и да не затруднява водачите на МПС.... а за тъмната част е задължително да е на осветено място. За да напиша нещо то е проверено и съм сигурен в това. + това съм всеки ден зад волана и се интересувам от такива неща, а и след като аз лично не съм спирал на стоп палка извън града, се поинтересувах за тези неща.
Коментар
-
Immortal написа:No_Name написа:Вярно ли е, че в Гърция нямам право да шофирам кола със затъмнени стъкла? Това за всички стъкла ли важи или само за предните. В БГ си карам колата със затъмнени задно и задни странични стъкла и никой до сега не ми е правил никакъв проблем. В закона пише, че мога да си карам колата с тези затъмнени стъкла при наличието на странични огледала. Сега ми казаха, че в Гърция не можело да карам кола със затъмнени стъкла и малко ме притесниха. Някой запознат с този казус?MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:Immortal написа:No_Name написа:Вярно ли е, че в Гърция нямам право да шофирам кола със затъмнени стъкла? Това за всички стъкла ли важи или само за предните. В БГ си карам колата със затъмнени задно и задни странични стъкла и никой до сега не ми е правил никакъв проблем. В закона пише, че мога да си карам колата с тези затъмнени стъкла при наличието на странични огледала. Сега ми казаха, че в Гърция не можело да карам кола със затъмнени стъкла и малко ме притесниха. Някой запознат с този казус?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар