niko09 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ни правата при среща с КАТ
Collapse
Важна тема
X
X
-
А кой определя за кого важи закона , щото с тия лапешките оправдания ще стигнем до министъра - техните началници - на тях др началници .....,а на тях министъра нали ???Стига глупости всички си заставят където им падне - определят им района ,но не и храста, в който да се натикат или спирката или тротоара.Началникът казва: "Отивате на улица Х, спирате срещу движението в района на кръстовището, под знака забранено паркирането и престоя и започвате да снимате", нали ?????Хахаха Разбираш ли защо в другата тема колегата каза ,че трябва да ги уволняват заради некомпетентност?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
misho_ написа:Някой може ли да ми каже, какви пари и колко точки да очаквам за акт за не спиране на знак стоп и ляв завой на място което нямам право?За неспиране на пътен знак "Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство!", неправилно изпреварване или неспазване предимството на друг участник в движението (чл. 183, ал. 2, т. 3, предл. 1, 4 и 5 ЗДвП) - 8 контролни точки; СЪГЛАСНО НАРЕДБА № IЗ-2539 ОТ 04.02.2013 г.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
FIRE 8V написа:misho_ написа:Някой може ли да ми каже, какви пари и колко точки да очаквам за акт за не спиране на знак стоп и ляв завой на място което нямам право?За неспиране на пътен знак "Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство!", неправилно изпреварване или неспазване предимството на друг участник в движението (чл. 183, ал. 2, т. 3, предл. 1, 4 и 5 ЗДвП) - 8 контролни точки; СЪГЛАСНО НАРЕДБА № IЗ-2539 ОТ 04.02.2013 г.
Коментар
-
jorko написа:този линк за глобите не е зле първо да се сравни със закона, че иначе е меко казано заблуждаващ...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
misho_ написа:Предимно ме интересува какви пари да очаквам за тези 2 акта, точките са ми на заден план сега, понеже това ми е първият акт.
Коментар
-
Да не отварям нова тема, мисля че и тук ще пасне Забранява се карането на чужда кола в БългарияПоследната новост на ,,Пътна полицияFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Абсолютна тъпня ! Сега като сина ми кара моята кола, а аз неговата ... к’во праим ? Да не говорим за служебните автомобили Ако започна работа като шофьор в друга фирма, сигурно трябва един месец да се возя като куфар Мноо малоумници има в тая държава !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ele написа:Това от миналата година юли или август беше... дали е толкова актуално, че чак тук да го постнеш?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ех, че глупост. Сега Фиата като не е нито мой , нито на жената-кой трябва да се запише за ползвател? А и двамата я караме.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
NikMar написа:ele написа:Това от миналата година юли или август беше... дали е толкова актуално, че чак тук да го постнеш?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар