jorko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ни правата при среща с КАТ
Collapse
Важна тема
X
X
-
iliyan написа:Отива в НАП-"Публични изпълнители" и ще ти изпратят писмо,че дължиш определената сума.Нищо друго.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:iliyan написа:Отива в НАП-"Публични изпълнители" и ще ти изпратят писмо,че дължиш определената сума.Нищо друго.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:S_BANKOV написа:iliyan написа:Отива в НАП-"Публични изпълнители" и ще ти изпратят писмо,че дължиш определената сума.Нищо друго.
Коментар
-
За много неща са ме спирали и глобявали но винаги съм си плащал актовете, тръгнах да си подменям книжката и се оказа че имам "неплатени актове" от 2011год., който съм платил, взех си едно удост. по чл.87 от НАП в което е видно че нямам задължение към държавата, но те не го признаха, от там входирах официална молба в КАТ като приложих същото удостоверение, после получих официален отказ, от там с отказа и удостоверението в Административния съд с една искова за неизпълнение на административно производство и познайте какво стана.Не е нормално да ми казват че няма да ми върнат талона защото в ЗДвП в чл. 159ал.2 пишело че книжка се връща след заплащане на всички дължими глоби, аз книжка си имам, талон си нямах.Не е редно да признават вносна бележка като документ а да не признават официално удостоверение че не дължа нищо на държавата ни.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Така младежи и девойки имам проблем с КАТ РАЗГРАД, който е следнияпрез 2010 год. ми взеха контролния талон в Чепеларе, и ми треснаха акт, бях си виновен, макар и да не съм убеден в това. Както и да е та взеха ми талона и го загубиха, три години го търсим съвместно с КАТ, къде ми е талона, та намери се преди две седмици...
Коментар
-
Е правиха ми проблем разбира се, но поне разбарх че и сред полицайте има хора който са на ясно дереждето на тяхната система. Още по тъпо е че не искат да връщат талона при условие в закона никаде не пише че за да ти върнат талона трябва да си платиш глобите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Съдът забрани мобилните камери на КАТhttp://dnes.dir.bg/news/sad-hora-pat...=4Докато не променят Закона - УРА!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
taptam написа:евала сега няма да се притеснявам че ще ме снимат на някой булевард скрити с камерката зад някой храст :D
Коментар
-
sota написа:taptam написа:евала сега няма да се притеснявам че ще ме снимат на някой булевард скрити с камерката зад някой храст :DStilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
sota написа:taptam написа:евала сега няма да се притеснявам че ще ме снимат на някой булевард скрити с камерката зад някой храст :DFiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар