Ся го прочетох някъде че кат били казали че няколко дена /колко?/ нямало да има ''ся ко ша прайм'' за жертвите на Олимпик. Вижте в горещите новини на в. Сега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
270 000 автомобила , застраховани в "Олимпик", с проблемна застраховка
Collapse
X
-
Гаранционния фонд няма да плаща, нито на изгорелите, нито по евентуални щети по ПТП, но пък Олимпик внесли над 16 милиона в него.
За кво е тоя ГФ, като си имат оправдания за всичко? Били чужда компания, на територията на РБ. Ми нали в нашия ГФ са внасяли, а не в кипърския.
Баси как са измислени нещата. Каквото прибере държавата, нищо не се връща после.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа: Преглед на мнениетоГаранционния фонд няма да плаща, нито на изгорелите, нито по евентуални щети по ПТП, но пък Олимпик внесли над 16 милиона в него.
За кво е тоя ГФ, като си имат оправдания за всичко? Били чужда компания, на територията на РБ. Ми нали в нашия ГФ са внасяли, а не в кипърския.
Баси как са измислени нещата. Каквото прибере държавата, нищо не се връща после.
За мен няма логика да са внасяли в българския, ама всичко може да се очаква
Коментар
-
В нашия разбира се. И глей ся кво става, и кой печели от цяла работа....
"Въпреки че „Олимпик” са правили отчисления към Гаранционния фонд, от там са категорични, че колегите им в Кипър трябва да платят на клиентите заради фалиралата компания. От всяка застраховка гражданска отговорност към фонда се насочват по 10,50 лева. Така застрахованите в Олимпик веднъж вече са платили 2 мил. лева, а със сключването на нови полици във фонда ще влязат още 2 мил. лева."
Последна редакция от kosta; 17.08.2018, 12:05.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар