Взе да ми писва от тези скоби....и тази сутрин съм 30лв назад! Да не говорим за платените стикери за други коли и за закупените талони.... нали нямат право да ги събират тези пари уж? Имам ли някакво право да обжалвам платената вече глоба? Може ли да се види някъде отчет къде отиват всички тези пари? Това са поне 500 000 на месец и то само от София...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоби, зони и всякакви простотии
Collapse
X
-
Re: Скоби, зони и всякакви простотии
rebel написа:Взе да ми писва от тези скоби....и тази сутрин съм 30лв назад! Да не говорим за платените стикери за други коли и за закупените талони.... нали нямат право да ги събират тези пари уж? Имам ли някакво право да обжалвам платената вече глоба? Може ли да се види някъде отчет къде отиват всички тези пари? Това са поне 500 000 на месец и то само от София...
-
rebel написа:Ами тя скобата си е сложена правилно.....в 8.30 часа пред блока ми (зелена зона)! Доколкото разбирам незаконното в случая е органа който събира парите! Ако човек няма в себе си 30лв какво става?
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Още едно самоуправство на общината Никъде не пише че като не си платиш паринга трябва да ти вдигат колата или да слагат скоби а и София не е обявен за паркинг та да се събират пари нито е оградено нито се пазят колите[/b]
Коментар
-
При положение, че живееш в такава зона, защо не вземеш един винетен стикер и си решаваш проблема. Мен на поредната скоба служителите ме информираха, че такъв стикер се издава и срещу договор за наем. На хората взе да им става неудобно да се виждаме толкова често и си ме посъветваха съвсем човешки, защото виждат, че колата не е със софийска регистрация. На мен също ми е интересно какво се случва ако нямаш да заплатиш 30лв. + по 2лв. на час престой със скобата. Или оставиш колата до 19ч. без да им се обадиш да дойдат да си свалят скобата защото знам, че ако не пречиш на движението нямат основание и право да ти вдигат колата. И къде тези неща са регламентирани. Ще следя темата с интерес.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
кола
/общината може да иска пари / може и така да е но ако има да плащаш нещо към общината тя не ти слага белезници и веднага не те залючва а ти праща съобение че дължиш тези пари а колата заключва Какво е станало по различно от преди като нямаше и сега като има зони пак има коли пак въздуха си е мръсен Общината не е забогатяла
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:/общината може да иска пари / може и така да е но ако има да плащаш нещо към общината тя не ти слага белезници и веднага не те залючва а ти праща съобение че дължиш тези пари а колата заключва Какво е станало по различно от преди като нямаше и сега като има зони пак има коли пак въздуха си е мръсен Общината не е забогатяла
Коментар
-
fihi написа:При положение, че живееш в такава зона, защо не вземеш един винетен стикер и си решаваш проблема. Мен на поредната скоба служителите ме информираха, че такъв стикер се издава и срещу договор за наем. На хората взе да им става неудобно да се виждаме толкова често и си ме посъветваха съвсем човешки, защото виждат, че колата не е със софийска регистрация. На мен също ми е интересно какво се случва ако нямаш да заплатиш 30лв. + по 2лв. на час престой със скобата. Или оставиш колата до 19ч. без да им се обадиш да дойдат да си свалят скобата защото знам, че ако не пречиш на движението нямат основание и право да ти вдигат колата. И къде тези неща са регламентирани. Ще следя темата с интерес.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Не мога да вдяна - живееш в зелена зона, знаеш, че живееш в зелена зона, знаеш, че си в нарушение и претендираш, че не могат да ти налагат глоби ли??? Ми мръдни си колата, като не искаш да те глобяват - чакаш някой специално твоята да подмине, щото имаш 3 коли и не можеш да регистрираш 3тата??? Или да се оплачеш колко си дискриминиран?? разбирам да не си знаел и да са те глобили - а ти знаеш и мрънкаш.Никой не ти пречи, обжалвай си. Пък писмено може да пискаш да ти кажат за какво се използват парите. Колкото до колите - не знам защо го споменаваш, ама като си го споменал - ми богат сиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Не мога да вдяна - живееш в зелена зона, знаеш, че живееш в зелена зона, знаеш, че си в нарушение и претендираш, че не могат да ти налагат глоби ли??? Ми мръдни си колата, като не искаш да те глобяват - чакаш някой специално твоята да подмине, щото имаш 3 коли и не можеш да регистрираш 3тата??? Или да се оплачеш колко си дискриминиран?? разбирам да не си знаел и да са те глобили - а ти знаеш и мрънкаш.Никой не ти пречи, обжалвай си. Пък писмено може да пискаш да ти кажат за какво се използват парите. Колкото до колите - не знам защо го споменаваш, ама като си го споменал - ми богат сиPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:ele написа:Не мога да вдяна - живееш в зелена зона, знаеш, че живееш в зелена зона, знаеш, че си в нарушение и претендираш, че не могат да ти налагат глоби ли??? Ми мръдни си колата, като не искаш да те глобяват - чакаш някой специално твоята да подмине, щото имаш 3 коли и не можеш да регистрираш 3тата??? Или да се оплачеш колко си дискриминиран?? разбирам да не си знаел и да са те глобили - а ти знаеш и мрънкаш.Никой не ти пречи, обжалвай си. Пък писмено може да пискаш да ти кажат за какво се използват парите. Колкото до колите - не знам защо го споменаваш, ама като си го споменал - ми богат си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар