Уважаеми Колеги , има ли желаещи да се отправят към Дубровник , Хърватска ?Маршрут 1 : Сърбия - Черна Гора - Хърватска .Маршрут 2 : Сърбия - Босна и Херцеговина - Хърватска .Ние ( 4 човека с един автомобил ) потегляме на 10 или 11 август натам.Пълнолетните граждани могат да пътуват само с лични карти .Очаквам обаждания .Мерси !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да сформираме автоколона към Дубровник
Collapse
X
-
VIT написа:Трябваше малко по-рано да пишеш! Вече съм планувал друго ,че и резервция имам!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Да сформираме автоколона към Дубровник
Румен_Хинчев написа:VIT написа:Трябваше малко по-рано да пишеш! Вече съм планувал друго ,че и резервция имам!
Коментар
-
Ако позволиш да споделя впечатления - ходих миналата година с кола.На отиване през Сърбия, Босна, Хърватска, на връщане Черна Гора, Албания, Македония.Откровенно казано не бих повторил. Много завои, много урви, много паметници покрай пътя. Живописно е, но усещането че си отишъл в най затънтения край на България ама преди много години. Дано да сте за повече дни че иначе ще се утрепете от път.За самия Дубровник - да, хубаво място - предимно стария град (имах усещане за Венеция), и с лифта от стария град се качете на хълма (има интересен музей с филми от войната). Ще усетите колко скоро е било. За Дубровник се подгответе за сериозно ценообразуване! Дори местните се оплакваха от цените.Ако отида втори път определено ще е или със самолет или по дългия маршрут Сърбия, Хърватска (заобикаляйки другите държави).Успех!F31 BMW 320d
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Ходих миналата година с кола.На отиване през Сърбия, Босна, Хърватска, на връщане Черна Гора, Албания, Македония.Откровенно казано не бих повторил. Много завои, много урви, много паметници покрай пътя. Живописно е, но усещането че си отишъл в най затънтения край на България ама преди много години. Дано да сте за повече дни че иначе ще се утрепете от път.За самия Дубровник - да, хубаво място - предимно стария град (имах усещане за Венеция), и с лифта от стария град се качете на хълма (има интересен музей с филми от войната). Ще усетите колко скоро е било. За Дубровник се подгответе за сериозно ценообразуване! Дори местните се оплакваха от цените.Ако отида втори път определено ще е или със самолет или по дългия маршрут Сърбия, Хърватска (заобикаляйки другите държави).Успех!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Свят определено ще видиш! На возещите се на задната седалка може и да не им хареса по завойте.Района определено е много живописен.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Автоколоната ( 1 автомобил ) се4 завърна .Изминати 3100 км.Проблеми по граници - само в БГ .На едно влизане в Босна единствено ми искаха зелена карта....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар