D. Stanev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложения за съвместно пътуване
Collapse
Важна тема
X
X
-
D. Stanev написа:Румен_Хинчев написа:Вземи я пусни в БМВ форумът .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
На 11-ти март трябва преди 17:00 да съм на летището в Букурещ . Тръгвам от Разград около 11:00 . Ще пътувам сам на отиване , а на връщане ще имам 2 свободни места .На 13-ти вечерта пак поемам към същата дестинация . Връщам се на 17-ти около 12:00 . Ще бъда сам и на 13-ти и на 17-ти.Пари не искам .Пишете или звънете.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Някой/някоя иска ли да се повози с мен по маршрут (Козлодуй) София - Солун - Кавала - Ямбол - София (Козлодуй)?Става дума за следващия уикенд. Тръгване в петък вечер (от София около 19 ч) и връщане в неделя.Нощувки - 2 в Солун и останалия маршрут на тъгъдък, или 1 в Солун и 1 в Ямбол - без много юруш.Пътят и нощувките са безплатни.Говоря за 1 човек, повече място нямам, тъй като ще пренасям багаж от Солун до Ямбол.Не ми се пътува толкова километри сам.
Коментар
-
Immortal написа:Някой/някоя иска ли да се повози с мен по маршрут (Козлодуй) София - Солун - Кавала - Ямбол - София (Козлодуй)?Става дума за следващия уикенд. Тръгване в петък вечер (от София около 19 ч) и връщане в неделя.Нощувки - 2 в Солун и останалия маршрут на тъгъдък, или 1 в Солун и 1 в Ямбол - без много юруш.Пътят и нощувките са безплатни.Говоря за 1 човек, повече място нямам, тъй като ще пренасям багаж от Солун до Ямбол.Не ми се пътува толкова километри сам.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
На 16.09.2016 (петък) ще пътувам по направление Благоевград - Разград, минавам през София, Плевен и Бяла. Тръгвам 9:00 от Благоевград, в София ще съм към 9:50 (карам по АМ Люлин и от там по новата отсечка към Хемус). Мога да взема 1 човек и не много багаж (пътувам с Хюндай Гец).Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Споделено пътуване от Бургас до София на 21/22-ри Януари.
Колеги, понеже заминавам, ми се налага да пътувам, без кола, до София. Ако има пътуващи, по тази дестинация и желаят спътник, да пишат в темата или на лично. Ще имам багаж, един сак, около 20кг и една раница. Не съм голям фен на общественият транспорт, за това предпочитам, да пътувам с някой от форума.
Преместено.
Модераторски екип на fiatforum.bgFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар