Уважаеми Колеги , не открих подобна тема , затова си позволявам да публикувам следното :На 26 март 2012 трябва да излетя от летище ,, Анри Коанда ’’ ( Букурещ / Отопени ) в 16.00 ч.Смятам да пътувам с личният си автомобил , който ще оставя на приятел в Букурещ . На 1 Април се прибирам на същото летище ( 11.15 ч. ), от което ще ме вземе другарчето и отпрашвам към Разград.Ще пътувам сам с малка чанта. Всички , които желаят могат да бъдат закарани от мен или върнати на 1 април напълно безплатно .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложения за съвместно пътуване
Collapse
Важна тема
X
X
-
Да, в БМВ форума има такава тема от доста отдавна и аз лично съм се възползвал от такъв тип форумен превоз. Позволявам си да копна образеца от тамошната тема:NickName: Вашето виртуално име Дата: Дата на тръгване ОтДо: Градът за тръгване и пристигане Връщане: Дата на връщане Повод: Компания(На стоп)Трябва ми някой за да разделим горивотоПревоз на багаж Места: Колко човека можете да качите (ако ще вземате някаква пратка колко място имате за багаж) Цена: Колко пари да се дадат за горивоПратка (за човек)* SkypeICQMessenger: Вашият юзър Тел.: Вашият телефон за връзкаНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Дата: 18.03От: СофияДо: Червен брягВръщане: същия ден, след няколко часаСвободни места 3 (три)ЛС или на тел. 0887561255 / 0894261224Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
NickName: D. StanevДата: 25.03.2012 г.ОтДо: Благоевград - Дупница - Самоков - Ихтиман - Първомай - Кърджали Връщане: 26.03.2012 г. Повод: пътувам по работа - да спестя някой лев на колегаМеста: 3Цена: При тия цени на горивата... ай без пари Skype: animaxmobile Тел.: 0899/814170Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Сутринта, вероятно същата мацка (около 45 годишна), по ТВ 7 каза същото. На глас й казах да го духа под вода Аз ще пътувам в неделя преди обяд по линията Ямбол - Стара Загора - Пловдив - Старосел и обратно в ранния преди обяд.Свободни места - 2Вечерта ще пътувам по линията Ямбол - Бургас и обратно. Места - 2 на отиване и 3 на връщане.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар