Аз лично съм зареждал LPG поне 4-5 пъти на бензиностанция IQ (3380 Pöchlarn, Reichsstraße 14). Малко по-горе съм посочил още няколко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътуване до Германия (LPG)
Collapse
Важна тема
X
X
-
Колеги много полезна информацията споделяте. Аз имам въпрос относно пренощуването по пътя за Германия, ще ходим в Бохум, който се намира на 2100 км средно от България. Което означава много часове шофиране - ние сме 3-ма шофьори в колата, но все пак не е лошо като идея да се пренощува някъде посредата на пътя. Някой от вас има ли информация за нощувки мотели или каквото и да е по пътя до Германия става въпрос по средата на пътя. До колкото разбирам най-масовият варинат за пътуване е България - Сърбия - Унгария - Австрия - Германия, и се избягва Хърватска Словения, Босна .... При това положение средата на пътя се пада някъде в Унгария- Австрия.... след въвеждане на gps кординатите от 1-вия пост, тъй като и аз съм на газ се очерта следния маршрут: http://goo.gl/maps/gSiqX
Коментар
-
Red Storm написа:Вчера сутринта по спешност тръгнах за България.Мернах бензиностанция с колонка за газ на самата австрийска магистрала.Беше на Agip,на отбивката за Ybbs. По-точно видях цената,изредена с другите цени-0,83е.Видях я късно,иначе щях да спра на разузнаване.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
respected написа:Аз имам въпрос относно пренощуването по пътя за Германия, ще ходим в Бохум, който се намира на 2100 км средно от България. Което означава много часове шофиране - ние сме 3-ма шофьори в колата, но все пак не е лошо като идея да се пренощува някъде посредата на пътя. Някой от вас има ли информация за нощувки мотели или каквото и да е по пътя до Германия става въпрос по средата на пътя.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар