KUM4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътуване до Италия.
Collapse
X
-
Мисля да ходя към Германия.За Сърбия знам,че има газ,но от там нататък... Мисля да си сваля POI за газ. Нямам инфо как стоят нещата с газта в Унгария и Австрия.Stefanaki написа:dudulia написа:Колеги,да питам за тези,които скоро са минавали през Сърбия и Унгария. Имате ли информация колко са магистралните такси? Интересува ме и дали в Унгария има пропан-бутан по бензиностанциите?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Мисля да ходя към Германия.За Сърбия знам,че има газ,но от там нататък... Мисля да си сваля POI за газ. Нямам инфо как стоят нещата с газта в Унгария и Австрия.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
GTipo написа:Аз в продължение на темата, искам да питам някой дали е имал проблеми с ксенона в чужбина?Ще се заядат ли на едно пътуване до Италия?FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
KUM4o написа:GTipo написа:Аз в продължение на темата, искам да питам някой дали е имал проблеми с ксенона в чужбина?Ще се заядат ли на едно пътуване до Италия?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Вчера се прибрах и ще споделя малко опит ,който натрупах. В Италия магистралата от границата до Рим е 44евро ,но има друг път ,който е доста добър и бърз ,като разстояние са еднакви. Вместо да се хваща магистралата ,се хваща за Перуджа и на Орте се качвате на магистралата за Рим. Само за това качване ,което е около 80-90км се плаща 4 евро ,ама на фона на 44 е много добре. Актуалните цени са 8.50евро Сърбия , 22евро Хърватска и 15 евро винетка в Словения за 7 дни. Интересното обаче е ,че навръщане в Хърватска ме таксуваха само 15 евро ,а в Сърбия 5. За Хърватска и Сърбия ползвайте само карти ,защото цакат уникално в курса. Купих си 4 редбула по 2 евро реално ,а този на бензиностанцията ми вика 3евро на бройка и като му извадих картата направи супер ядосана физиономия.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
Пътуване до Италия.
KUM4o написа:Вчера се прибрах и ще споделя малко опит ,който натрупах. В Италия магистралата от границата до Рим е 44евро ,но има друг път ,който е доста добър и бърз ,като разстояние са еднакви. Вместо да се хваща магистралата ,се хваща за Перуджа и на Орте се качвате на магистралата за Рим. Само за това качване ,което е около 80-90км се плаща 4 евро ,ама на фона на 44 е много добре. Актуалните цени са 8.50евро Сърбия , 22евро Хърватска и 15 евро винетка в Словения за 7 дни. Интересното обаче е ,че навръщане в Хърватска ме таксуваха само 15 евро ,а в Сърбия 5. За Хърватска и Сърбия ползвайте само карти ,защото цакат уникално в курса. Купих си 4 редбула по 2 евро реално ,а този на бензиностанцията ми вика 3евро на бройка и като му извадих картата направи супер ядосана физиономия.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Здравейте колеги, някакъв съвет да дадете за по-евтини нощувки в Италия, защото мислим да си правим автоекскурзия до Испания, но поне два дни на отиване, а и на връщане да спим в Италия, първоначално сме се насочили да спим около Венеция, а след това Милано. Също ако можете да споделите какво е хубаво да се види и кои още градове в северна Италия да се посетят.Lancia Lybra 1.9 jtd 105 / преди моята намеса
Коментар
-
http://www.veneziavillage.it/dove-siamo/Къмпинг близо до Венеция .По-късно ще Ви намеря нещо и около Милано .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар