Днес четейки форума се натъкнах на кратка информация в този сайт http://www.btv.bg/news/bulgaria/inst...ama_dupki.html относно състоянието на прохода Троян - Кърнаре. Понеже събота и неделя ми предстои пътуване в Троянския балкан имах голямото желание да мина през Беклемето, тай като ме бяха уверили, че пътя е ремонтиран и гледката, която се разкрива пред пътуващия е величествена. Моля, ако някой е пътувал наскоро да сподели, защото в посочения сайт има едно мнение, което почти ме отказа да минавам оттам. Ако все пак реша да мина през този проход, ще пиша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Троян-Кърнаре
Collapse
X
-
Благодаря на отзовалите се! За съжаление програмата ми не ми позволи да мина през Беклемето, за което малко съжалявам. Мои приятели минаха оттам и ми дадоха същата информация, че има само един малък участък, който според техните думи, може да те откаже от пътуване. Освен това ми казаха, че това е един от най-дългите проходи - 42 км. и доста стръмен, което предполага много ниска скорост и загуба на време. Но иначе гледката отгоре била прекрасна...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Re: Троян-Кърнаре
Колега с Брат ми края на март минахме от Пловдив за Лом през Троян карнаре в Пловдив по къси ръкави а в прохода парното на 6 бахти студъ и вятара дет беше а пътя беше ок малка отсечка вече като се спускаш кам троян е по лоша но горе пътя е 6 ето ти и снимки.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар