През следващия уикенд ни предстои с една компанийка да пътуваме по този маршрут, а аз, като организатор, се чудя, дали да си караме по магистралата до Пловдив и оттам да се спуснем през Асеновград, или да слезем от магистралата при Чирпан и оттам през Поповица да стигнем до Асеновград и надолу. Какво е състоянието на втория маршрут, миналата година останах с впечатлението, че в чирпанско пътищата не са в много добро състояние, но като цяло този регион не ми е много познат, така че очаквам мненията ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Велико Търново - Чепеларе
Collapse
X
-
Велико Търново - Чепеларе
sugarboy написа:А ремонтираха ли отсечката между Баня и Пловдив, че сега се чудим, дали пък да не минем през Шипка?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Ако бях само аз, действително е перфектен проходът, но си представете картинката с детско столче, детско кошче и жена ми отзад и още един пасажер отпред. Хайде, ние отпред сме добре, ама си ги представям отзад как ги лашкам като чували с картофи по завоите Утехата е, че няма накъде да мърдат много-много при тази конфигурация. Все пак, за разнообразие, наистина може да минем през Шипка, защото миналогодишното пътешествие го правихме по другия маршрут - през Прохода на Републиката, Стара Загора и Пловдив. Благодаря за пожеланията за Родопите - наистина там е приказка, след като още от миналата година си казахме, че ще направим традиция такова пътуване по това време на годината и нито за момент не сме се съмнявали, че ще осъществим този замисъл!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар