Здравейте колеги,Май месец по време на празниците се каним с жената и детето да идем до Дубровник, само че като гледам на Google Maps, ами то те пуска през само през така да се каже приятелски и братски народи - Македония, Косово, Албания Въпрос ми е, някой пътувал ли го е този вариант и да спомене от къде може да се мине и как е било пътуването.Гледам че, има вариант през Гърция до Игуменица и после на ферибот (макар че не съм сигурен, че е точно от там), ама ми се струва че ще е доста дълго с кораба, а и цената и разписанието нещо не мога да намеря??Ако имате информация моля да споделите. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София - Дубровник
Collapse
X
-
Та има ли маршрут Игуменица - Дубровник? И въобще Гърция - Хърватска?През Игуменица съм пътувал, но до Бари. Общо взето е 12 часа [по-бавния и евтин ферибот] и не е лошо пътуването, имайки предвид че беше нощем и се наспах в каютата [легло, баня, тоалетна]..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Re: кола
kluchar написа:И н нас ни се ходи ама незнам кой е по хубавия маршрут и как е през Албания например има и дрг маршрут не през Албания и километрите са същите само трябва да се види да няма планини
Коментар
-
Бил съм в Косово преди година и половина. Няма нищо по-опасно в тази страна, отколкото в която и да е друга, особено балканска. Единственото за което си заслужава да се заобиколи е, че зелената карта не важи в Косово. На влизането искат 45 евро за 2 седмична или 50 евро за месечна косовска зелена карта.
Коментар
-
София - Дубровник
Malone написа:Та има ли маршрут Игуменица - Дубровник? И въобще Гърция - Хърватска?През Игуменица съм пътувал, но до Бари. Общо взето е 12 часа [по-бавния и евтин ферибот] и не е лошо пътуването, имайки предвид че беше нощем и се наспах в каютата [легло, баня, тоалетна].FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: София - Дубровник
todorakiggg написа:Здравейте колеги,Май месец по време на празниците се каним с жената и детето да идем до Дубровник, само че като гледам на Google Maps, ами то те пуска през само през така да се каже приятелски и братски народи - Македония, Косово, Албания Въпрос ми е, някой пътувал ли го е този вариант и да спомене от къде може да се мине и как е било пътуването.Гледам че, има вариант през Гърция до Игуменица и после на ферибот (макар че не съм сигурен, че е точно от там), ама ми се струва че ще е доста дълго с кораба, а и цената и разписанието нещо не мога да намеря??Ако имате информация моля да споделите. :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: София - Дубровник
Kолега според мен маршрута който е София-Београд-Дубровник е най удачен и имаш към 900км колкото от София до столицата на Словения Любляна Ето ти един добър саит с навигатор.http://www.viamichelin.comАко имаш време бих ти препоръчал да посетиш и Мостар в Босна и Херцеговина само на 150 км е от Дубровник ето снимка от мостар който е известен с моста над река Неретва койте е бил разрушен през войната и е изграден отново и е защитен като паментник на културата от Юнеско а и босненците са приветлив народ моста е в Мисюлманската част която е и най колоритната .А също така и Будва и Котор в черна гора от дубровник са на около 100кмДано да съм ти бил полезен колега и приятно изкарванеМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар