Вчера тръгнахме така на бързо до НИШ .Минахме бързо границата само с лични карти и на дететето паспорт нищо друго не са ни търсили дори не сме слизали .Това е напредък . Пътищата са като нащите ама НЯМАТ ДУПКИ поне. Иначе за къщите им и там ги е налегнало голяма немотия повече от Македония там е по добре .Много изоставени къщи има и такива почнати не довършени .Много изоставени сервизи.Там поне имат много.Такива молове и големи магазини няма като тук. Въобще вносната стока не е на мода.май гледат да си е техно е има и магазини само с китайска стока .иначе цените на яденето е почти като тук Цигарите са по евтини около 2.5 лв Малборо. И проличаха че сме Комшии открадоха на детето една железна колича от 25 лв та щу рев му тури . За анпред не мися да хода ако не е транзит или по работа. По хубаво е в Гърция за почивка .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътуване до Сърбия София -НИШ
Collapse
X
-
Re: Пътуване до Сърбия София -НИШ
Румен_Хинчев написа:Мърлящината Колега свършва след Ниш .Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Re: Пътуване до Сърбия София -НИШ
И така съм съгласен , ама за жалост тука е най - сиво и мърляво .Скоро четох отзива на едни молдованци , които минали на път за Варна през Партизани и Комунари. Ужасени са хората от опустелите ни села и сгромоляса ли се къщи по нашите села и от рднообразието в нашите градове.Мъчно ми е . Опппс...май отивам и аз към офтопче :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
motikas написа:Понеже в неделя ми се налага да пътувам до Ниш, има ли някакви винетни такси или нещо от сорта?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Братята срби не я ли строят по едни чукари ?Сигурно си дават зор , ама е трудничко там Виж , по нашата АМ ,, ТРАКИЯ ’’ зор определено не си дават ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар