Колеги , захванах да пиша едно пътеписче за една моя командировка в ’’ старата Европа ’’ на крилете на един стар и верен кемпер . Ще го направя след заслуженият отдих.Приятна почивка и здраве на всички !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юнска командировка в Германия и Италия
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Е колега къде ги намирате тези работи та ви пращат в командировки . Аз като трябва да хода някъде все аз трябва да плащам и то на 3 ма .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Ето на пак не е от България
kluchar написа:Стана ми много чудно че трябва да ходиш в Командировка и то с такава кола -сигурно е твоя Едвали средна фирма от тук би те пратила някъде ако не е изгодата голяма .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
И така...На 14 май ми се обади старшият съдружник Джани Брунелли с предложение да посетим изложението ИНТЕРШУТЦ в Лайпциг . Речено - сторено . Резервирах си билет за полет на 7 Юни с УИЗЕЪР ( цена 48.99 лева само с 10 кг. ръчен багаж ). Качих се на автобуса от Разград в 2.00 и бях в София в 8.00. От автогарата хванах автобус 213 , смених на хотел ’’ПЛИСКА’’ с автобус 48 и ето ме на ТЕРМИНАЛ 1 . Кратка схватка с една служителка , на която багажа ми и се стори обемист и хайде на аероплана . Следваше полет от 1 час и 40 минути до Бергамо. Джани ме чакаше с кемпера си ФИАТ ДУКАТО . Метнах се вътре и газ към страната на банките , часовниците и лилавите крави За да видите обаче изброените чудеса трябва да си купите винетка ( може и в Италия на бензиностанция ) от ТРИДЕСЕТ ЕВРО . Плати човека и напред . На границата видях граничната стража на двете страни , която си плямпаше и не ни удостои въобще с внимание. Поспряхме на един паркинг където ЕДИН работник ( той и шофьор , товарач , копач и нареждач възстановяваше около 20 квадрата плочник , снимах прекрасно поддържаните тоалетни и газ ( шофьор вече аз ) към тунела САН ГОТАРДО ( САНКТ ГОТАРД ). Тунела е дълъг 17 км. и е отворена само едната част , така че е двупосочен . Поддържа се дистанция 300 метра и се жули с 80 км./ч. ( препоръчителна скорост ).Швейцария я видях само от автомагистралите ( другия път поне ще се спусна в Люцерн ). Около 18.00 бяхме в Базел на границата ( граничарите пак си лафеха ) и потеглихме към град Руст където се видях с една моя позната от работата ми в Италия през 2006 . Тя работи в едно шоу във вторият по големина парк за забавления в Европа ( най - големият е ДИСНИЛЕНД - Париж ). Беше почивен ден за целия парк , но това не попречи на един подобен на есесовец пазвантин да се опита да ни прогони от АБСЕЛЮТНО ПРАЗНИЯТ паркинг.Когато от немски обърнах на български и след като в престрелката се включи Джани с италиански тоя си подви опашката и не го видяхме повече. Последва гощавка , допиване в интернационален колектив ( имаше и български скачачи ) и сън . На сутринта установихме , че охранителя е заключил бариерата на паркинга при условие , че има още един изход . Удивлявахме се дълго на човешкия серсемлик.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Извинявам се , но съм новобранка и дорде усетя как да добавя файл съм нахлузил същия... Не искам да става сериал Дидо , но позабравих това онова... Последва пътуване към първата среща в гр. Пфорцхайм . Карането в Германия е същинско удоволствие - всеки ти дава ясни сигнали за намеренията си изключая братята славяни поляци и хървати. Кемпера хвърчеше със 120 въпреки неодобрителните погледи на Джани ( никога не го е карал с толкова човека ). След срещата в Пфорцхайм хванахме по едни междуселски тесни пътища в посока Клингенберг . Въпреки наличието на огромни камиони , които молеха да бъдат изпреварени никой не го правеше на забранителни знаци и маркировка . Полиция на пътя не видях . Явно полицията си е свършила работата преди десетилетия и им държи влага още . Пътувахме покрай поддържани поля , минавахме през китни селца , срещахме усмихнати и любезни хора. Поздравяват като наближат , не шарят с очи и не си въртят шиите да зяпат.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар