Чудя се дали да не отида почивните дни до Триград.Някой има ли представа какво е състоянието на пътя до там.Не искам да си развалям разходката с дупките по пътищата.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как е пътя до Триград?
Collapse
X
-
То не е от 10 дни а от години дупките между Батак и Доспат са чудесия, виждал съм ги лично.Аз се чудя има ли начин през Гоце Делчев да се мине и от там през Доспат за Триград. Някой знае ли как е настилката?За Кричим - Девин съм чувал, че е много зле, въпреки че е най-пряк, не ми се мисли за него.
Коментар
-
Моят маршрут беше Пловдив - Смолян (перфектен път, с изключение на разкопаните участъци на Пампорово) - Триград - Доспат - Гоце Делчев - Банско - Разлог - Благоевград и т.н.Навсякъде пътя си беше перфектен. Вярно, че за 2 години може да са се появили доста дупки.Направих бърза справка в бгмапс :-София - Батак - Триград - 233 км-София - Пловдив - Асеновград - Смолян - Триград - 280 км-София - Благоевград - Разлог - Гоце Делчев - Доспат - Триград - 287 км.Аз лично бих избрал пътя през Пловдив. Гарантирано, перфектен път навсякъде!
Коментар
-
Добре, това е оферта през Смолян, макар и там да има дупки на места, минавал съм по него и го знам, не е отвратителен.А от Смолян има два пътя до Триград, единият (северният) е през Пампорово, а южният минава близо до границата.По кой от двата си минал? Предполагам, че е южният, изглежда по-директен?
Коментар
-
Колеги, да знаете че Дяволското гърло е затворено за неопределено време поради спор за собственост. Така, че ако тръгвате натам, първо добре проучете дали са я отворили. Ето източника: http://piccolo.dir.bg/2010/05/13/news6380965.htmlEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
fuoco написа:Добре, това е оферта през Смолян, макар и там да има дупки на места, минавал съм по него и го знам, не е отвратителен.А от Смолян има два пътя до Триград, единият (северният) е през Пампорово, а южният минава близо до границата.По кой от двата си минал? Предполагам, че е южният, изглежда по-директен?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Дяволското гърло не е затворена, вчера бяхме там. Пътят дотам е по-добър, отколкото до Ягодинската пещера. Само непосредствено преди пещерата става тесен, колкото за един автомобил, а лошото е, че отгоре постоянно се спускат камиони, натоварени с дърва. Но преживяването си струва. Разбира се, не можехме да пропуснем и Ягодинската. По пътя към нея има участъци и без асфалт, на едно място има нещо като мостче, където се минава по две трупи вместо коловози. Но Фиата е бойна машина, минава отвсякъде. Пътят от Батак до Доспат наистина е лош, петдесетина километра ти се струват безкрайни, но като се открие гледката от височината над Доспат, забравяш за всички несгоди. Тези три дни, които бяхме там, ще останат незабравими - добре, че не послушахме дъждовните прогнози - изкарахме си чудесно и винаги бяхме преди, или след дъжда.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
z_sutrov написа:fuoco написа:Добре, това е оферта през Смолян, макар и там да има дупки на места, минавал съм по него и го знам, не е отвратителен.А от Смолян има два пътя до Триград, единият (северният) е през Пампорово, а южният минава близо до границата.По кой от двата си минал? Предполагам, че е южният, изглежда по-директен?
Коментар
-
Ок, пътя от Смолян до Ягодина е доста шарен, вече съм в Ягодина. Предстои да се посети пещерата по пешеходен маршрут, ще пиша и за това.Пътят до тук е на места много добър, но често е отрязан за асфалтиране, с повече внимание се стига.Колега, до Триград едва ли ще ида, но днес или утре сутринта мисля да мина през Девин, остави телефон на лс да ти звънна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар