Колеги някой ходил ли е има ли впечатления какво мислите заслужава ли си да се отиде за 1 ден или 2?Мисля да пална Фията и да отида http://www.youtube.com/watch?v=d9FKJ...php?p=474&c=15
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Близка Гърция / Керкини /
Collapse
X
-
Покупки.? Аз си мислех някой ден след празниците да се организираме две коли ударна компания и да се разходим просто че досега крака ми не е стъпвал в гърция. за април мислиш че ще е кофти влажно така ли ?Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
гърция
За сега няма как за май месец Жената вече работи до края на Май после почива . Тогава може да идем за няколко дни обикновено ходим в Аспровалта тихо спокойно за 30 евро на стая с всички удобства за трима . Може дори и да си готвиш с ТВ и климатик, тераса .Сигурно има и по евтино но несме търсили .
Коментар
-
Ми колега в Кавала попринцип не е много евтино.Аз като ходих най-ниската оферта която получих беше към 65 евро а по принцип варират между 70-100 евро,не че съм се скъсал да обикалям да търся ама минах през доста хотели,а мисля че май месец може и да са по високи.Мога да ти препоръчам да намериш нещо на 10 /15 км от Кавала.Там ще е малко по-евтино ама все пак си е скъпичкоFiat Tipo 1.4 i.e
Коментар
-
Не ми се ходи в бг на черноморието това е ясно обмислям да мина през мелник 2 дена или доспат два дена и след това през границата и в гърция 4 5 денано търся възможно най- евтината опция... за това питам ако някой е ходил на по евтини конкретни места... да споделиПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар