В събота и неделя си направихме разходка до гр.Елена (на около 40км от Велико Търново). Градчето е много хубаво - тихо, спокойно и чисто. Отседнахме в хотел Елени Палас - нов хотел със големи стаи и добри цени. Обикаляхме доста из градчето, вечерта хапнахме в една механа близо до хотела и дори се понапихме Иска ми се напролет, когато всичко се раззеленее, отново да идем там.Ето малко снимки:http://picasaweb.google.bg/karloson6...eat=directlink
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разходка до гр.Елена
Collapse
X
-
Мда знаят да готвят вкусно, но не винаги го правят.Прословутото Еленско ханче Боаза веднъж ме нахрани доволно и втория път ме отказа да ги посетя отново заради стара и безвкусна храна.Но, като цяло трябва да се отчете, че, в този край знаят да готвят вкусна храна, в Трявна, например, останах доволен и от яденето
Коментар
-
Там беше пролетния събор на Ланча клуба. Въпреки, че съм минавал многократно през Елена (явно съм минавал ПОКРАЙ нея) по пътя Сливен - Елена - В.Търново или Котел-Елена-В.Търново, никога не бях посещавал самия град.Останаха ми страхотни спомени от там.Красиво и спокойно място, с добри и гостоприемни хора.
Коментар
-
fuoco написа:За тая Златарица кой е по-добрият път - от Елена или от Мерданя? Още не съм стъпвал в този град.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
То, как през Елена да е по-добър пътят? През Елена минаваш, ако идваш от Южна България, или от Дебелец, покрай язовира, но там са много завои и пътят е тесен с дупки. Ако идваш от Велико Търново, през Мерданя, завиваш още на входа на селото покрай бензиностанцията и пътят за Златарица е права линия.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар