Здравейте колеги. Реших да направя една екскурзия до Австрия. Може ли да ми препоръчате маршрут до Виена. Идеята ми е да стигна по бързо, за да имам 3-4 дни само за разглеждане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Маршрут до Виена
Collapse
X
-
Маршрут до Виена
Колега , съветвам Ви да минете по единият маршрут на отиване , а по другият на връщане. Градовете Белград , Будапеща , Загреб , Любляна и самата Виена не са за изпускане.От Любляна ще останете очарован .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Маршрут до Виена
Румен_Хинчев написа:Колега , съветвам Ви да минете по единият маршрут на отиване , а по другият на връщане. Градовете Белград , Будапеща , Загреб , Любляна и самата Виена не са за изпускане.От Любляна ще останете очарован .
Коментар
-
Sev написа:не ми харесва иронията тиинтелигентен си, светни се сам
Коментар
-
Пътувал съм и по 2-та, определено през Словения е по-красиво и по-бързо. Така е защото по митниците няма никакви проблеми. Винаги когато съм минавал през Унгария на Сръбско-Унгарската граница съм чакал минимум 1 час, така беше и тази година ,чаках повече от 2 часа, а и пътя от Белград до Унгарската граница не е магистрала въпреки че се плаща за него. Според мен най-добрия вариант е през Словения и после Караванкен тунел , но всеки си има право на избор.
Коментар
-
VESKO_SZ написа:Пътувал съм и по 2-та, определено през Словения е по-красиво и по-бързо. Така е защото по митниците няма никакви проблеми. Винаги когато съм минавал през Унгария на Сръбско-Унгарската граница съм чакал минимум 1 час, така беше и тази година ,чаках повече от 2 часа, а и пътя от Белград до Унгарската граница не е магистрала въпреки че се плаща за него. Според мен най-добрия вариант е през Словения и после Караванкен тунел , но всеки си има право на избор.
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Минаването през Словения беше свързано с една 6 месечна винетка за 35 EUR. Да не би вече да е отпаднала?
Коментар
-
VESKO_SZ написа:Винетката в Словения е 15Е за 7дни. Без пари нищо не става от където и да минеш.Пак казвам през Хърватска и Словения е по-добре.П.П Който го е страх от мечки не ходи в гората!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар