Колеги я даите малко инфо за Обзор, че на края на месеца имам някои ден викам да скокна за 3-4 дена до морето, ама щото ще имам и път за варна та гледам да е на северната част. Как е в обзор плажа и водата, чистичко ли е, как са кръчметата , хотел ще си търся направо там на място на първа линия предвид кризата и ранната дата на която отивам ще ме чакат с отворени обятия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Обзор?
Collapse
X
-
u_bo
Slavi_Lancia написа:........яснооо, Обзор не е в БГ, ще съм първия там. А за доминиканска република нещо да ми кажете
Коментар
-
u_bo написа:Slavi_Lancia написа:........яснооо, Обзор не е в БГ, ще съм първия там. А за доминиканска република нещо да ми кажетеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
u_bo
Atanas71 написа:u_bo написа:Slavi_Lancia написа:........яснооо, Обзор не е в БГ, ще съм първия там. А за доминиканска република нещо да ми кажете
Коментар
-
2 години бях поред на Обзор, ами какво да ти кажа не е лошо. Плажа е хубав голям, общо взето чист, доколкото е възможно в БГ, има хубави заведенийца, а цените на квартирите са съвсем нормални, около 15лв. с климатик, има хубав парк близо до плажа и има що-годе голям супермаркет с добри цени, ако не ходите всяка вечер по заведенията има откъде да си напазарувате. Има и бая сергийки в центъра, там си харесах и един китайски ресторант, правеха страхотно китайско, въпреки че миналата година като ходих навсякъде бяха вдигнали цените спрямо 2007г., но не беше за сметка на по-добри ястия, а обратното.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
...........знаех си че ще ви раздвижа Благодаря Van_dal аз съм там за 2-3 дена така че квото е тва е, а на другите двама калпазани преди тебе ще донеса мидички и рапанчета ама как ме надушиха къде съм писал хиените :DПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:...........знаех си че ще ви раздвижа Благодаря Van_dal аз съм там за 2-3 дена така че квото е тва е, а на другите двама калпазани преди тебе ще донеса мидички и рапанчета ама как ме надушиха къде съм писал хиените :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар