Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дайте идеи, къде на южното черноморие с палатка (къмпинги)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

някой в крайна сметка има ли идея колко е таксата за къмпинга край китен? Четох в нета за 7 лв на ден,но не съм сигурен,затова питам вас тук Атанас71 имаш ли идея колко е таксата и наден ли е,на престой ли е?
    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
      някой в крайна сметка има ли идея колко е таксата за къмпинга край китен? Четох в нета за 7 лв на ден,но не съм сигурен,затова питам вас тук Атанас71 имаш ли идея колко е таксата и наден ли е,на престой ли е?
      Да това е таксата за един ден , но мисля че има и още за колата 1лв. на ден. Така беше миналата година сега незнам точно колко е таксата.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Лозенец е много добро предложение страхотен плаж и водата е невероятно чиста.А за нудистите има много хубав плаж за тях,често съм там понеже е голям кеф да плуваш гол.

Коментар

nai7 написа:
          Лозенец е много добро предложение страхотен плаж и водата е невероятно чиста.А за нудистите има много хубав плаж за тях,често съм там понеже е голям кеф да плуваш гол.
          а има ли къде да се опъне палатка там?

Коментар

...а некоя мацка има ли къде да се опъне там
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

null.zero написа:
              колега, на север от лозенец има голям плаж дето е безплатен, има и място за къмпинг устроено, има и съвсем диво, в гората. казва се Корал ето ти и карта >> http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...54932&t=h&z=15
              вие май не четете .......................
              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

zvezdi написа:
                nai7 написа:
                Има една хубава горичка там може и палатка да се опне та и някоя нудиска.

Коментар

nai7 написа:
                  zvezdi написа:
                  nai7 написа:
                  Има една хубава горичка там може и палатка да се опне та и някоя нудиска.
                  ще го посетя това местенце през август, щом бургазлия го хвали значи е наистина добро за почивка

Коментар

Working...
                  X