някой в крайна сметка има ли идея колко е таксата за къмпинга край китен? Четох в нета за 7 лв на ден,но не съм сигурен,затова питам вас тук Атанас71 имаш ли идея колко е таксата и наден ли е,на престой ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дайте идеи, къде на южното черноморие с палатка (къмпинги)
Collapse
X
-
paralesa написа:някой в крайна сметка има ли идея колко е таксата за къмпинга край китен? Четох в нета за 7 лв на ден,но не съм сигурен,затова питам вас тук Атанас71 имаш ли идея колко е таксата и наден ли е,на престой ли е?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
null.zero написа:колега, на север от лозенец има голям плаж дето е безплатен, има и място за къмпинг устроено, има и съвсем диво, в гората. казва се Корал ето ти и карта >> http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...54932&t=h&z=15Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
zvezdi написа:nai7 написа:Лозенец е много добро предложение страхотен плаж и водата е невероятно чиста.А за нудистите има много хубав плаж за тях,често съм там понеже е голям кеф да плуваш гол.
Коментар
-
nai7 написа:zvezdi написа:nai7 написа:Лозенец е много добро предложение страхотен плаж и водата е невероятно чиста.А за нудистите има много хубав плаж за тях,често съм там понеже е голям кеф да плуваш гол.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар