тая година на морето съм решил да обикалям с колата и палатката. Въпросът ми е да споделим мнения къде е най-добре да се летува по южното черноморие с палатка на спокойствие.Миналото лято почивах на Златна рибка и не беше най-добрия варант за спокойна почивка. Тая година ще направя нов опит и ми се ще да споделим опит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дайте идеи, къде на южното черноморие с палатка (къмпинги)
Collapse
X
-
колега, на север от лозенец има голям плаж дето е безплатен, има и място за къмпинг устроено, има и съвсем диво, в гората. казва се Корал ето ти и карта >> http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...54932&t=h&z=15Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
-
Каваците.Горе долу е спокойно,горичката е на метри от плажа,има си ресторантчета с студена биричка ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
@paralesa: на север може да почнеш от Камен бряг. Само не знам след него накъде да поемеш, в смисъл къде м/у там и Варна примерно има такива free места, май няма. Имай предвид, че на Камен бряг няма плаж, само отвесни скали Ако поседиш няколко дена там и отидеш примерно на Каварна, ще ти се стори все едно си в е**ти курорта Като казах Каварна, може да съчетаеш с някоя рок изява, ако си фен де.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Re: дайте идеи, къде на южното черноморие с палатка (къмпинг
zvezdi написа:тая година на морето съм решил да обикалям с колата и палатката. Въпросът ми е да споделим мнения къде е най-добре да се летува по южното черноморие с палатка на спокойствие.Миналото лято почивах на Златна рибка и не беше най-добрия варант за спокойна почивка. Тая година ще направя нов опит и ми се ще да споделим опит.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
за къмпинга има ли някакви такси,колко и какви са? всмисъл не съм ходил на къмпинг никога ,а много искам,едно,че не ми се стои в някакъв хотел и второ,че сред природата си е далеч по-добре. Има ли някаква такса за паркинг,за място за палатка и ползване на бани,тоалетни и т.н. ???ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:По последно инфо Силистар тази година е заграден и вхда е 4 кинта. Направили били две три барчета нахакали чадъри , явно има и спасител вече.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар