Имам идея да отскоча към Гърция (Солун,Халкидики и вс наоколо) края на август или началото на септември на почивка със собствен транспорт, и още съм в процес на търсене на хотели.Видях че има мн писано за пътуването в северна Гърция, мн инфо за пътищата но не видях някаде инфо за хотели.Та разчитам на народа пътувал и отсядал в тамошни хотели да ми препоръча местенце за почивка (+ линк)Цените, какви неща е имало в хотела, разположение Мерси мн предварителноооо :DПС Ще цитирам точно колегата Immortal : ’’Не ми предлагайте да търся из нета, намерил съм много. Въпроса е някой който е ходил да ми препоръча.’’
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да ми препоръчате холети в Сев Гърция
Collapse
X
-
Айде сега и колегата Immortal да ти отговори Значи в началото на септември ако тръгнеш, няма нужда от резервация. Поне миналата година беше така. Отиваш на място и питаш за стая. По това време вече има много свободни.Аз ще те насоча към курорта Nea Vrasna, непосредствено до Asprovalta. Значи там стигаш до крайморската улица, която е частично затворена, т.е. пешеходна. Тръгваш по пешеходната й част и отляво ти е пясъка и морето, а отдясно - хотелчета. Миналата година имаше табели и на български. Питаш за стая (повечето разбират поне малко български - аз се оправях на гръцки де) и си готов. Миналата година т.нар студио - стая с 2 легла - едно двойно и едно тек и половина, кухненски бокс и баня струваше 20 евро на вечер (за цялата стая, не за човек). Преполагам, че тази година малко ще ги вдигнат цените, но едва ли ще е повече от 30 евро.за съжаление не мога да ти дам линк, защото дори не запомних името на хотелчето. САмо си спомням, че отдолу имаше туристическа агенция, а в съседната сграда беше сладкарница 24 часа (захаропластия 24 орес).Чисто е, условията са добри. Зависи какво търсиш все пак де.Намира се точно в центъра на картата (за съжаление няма надпис) - близо до мястото, на което пише Айос Йоргос (Agios Georgios)http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...,0.598755&z=11
-
Аз съм с малко дете и предпочитам Ол инклузив почивките. Тази година бяхме във Village Mare Hotel - на километър от Метаморфозис - Ситония - Халкидики. Супер доволен съм - в цяла Ситония са само няколко села, няма много хора, кристално чисто море(е, повечето плажове нямат като нашия пясък), басейни в хотела, яко скука, ядене и пиене на корем, спане по много, разходки с колата. Абсолютен кеф! и нищо общо с навалицата по нашето черноморие. Между другото, нали сме във Фиат форум, последния ден в хотела пристигнаха десетина софийски Гранде Пунто-та и няколко Нуово Пунто. Интересно ми е чии бяха. Нямах време да разпитам, но бяха интересна гледка - половината коли на паркинга - ФиатКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар