Здравейте колеги, дойде лятото, а с него и мислите за море, плажове и още нещо... ...та на въпроса: минавал ли е някой скоро покрай къмпинг Смокиня и в какво състояние е, имам предвид докъде са със строежите...??? ...ако някой от колегите по морето може да го снима ще съм благодарен...пък Август ще има по бира...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
...къмпинг Смокиня???
Collapse
X
-
Това е взето от нета вече не е мого хубаво на море с палатка или в бунгало цените са еднакви с квартирите почти .ние ходим до Созопол новия път в нова къща само за 10 на човек всичко си има като в къщи .на къмпинк вечеходат тези само с пари и големи каравани карат лотки и гледат сателит на Царския палаж е хубаво точно до разклона .///Тази година бях решил да ходя и аз на Смокиня, но като прочетох това, просто вече не знам какво да правяразпарчатосаният къмпинг Смокиня след Каваците, южно от Созопол, се управлява от нова мутра. според слуховете бил изкупил всички парцели наоколо и щял да прави нещо голямо.засега само рови нещо по дюните на плажа, строи нови бунгала и попребива навлеците, които минават през къмпинга, за да излязат на шосето за Бургас.в описвания случай нападна две девойки. едната вече подаде жалба в прокуратурата, защото я насини зверски, понеже имала наглостта да му използва мръсната тоалетна, построена през 70-те и непочиствана от отдавна.според полицията в Созопол нервни били и къмпингаджиите на Златна рибка, от които също имало оплаквания.застрояването и простотията по морето взе да става май твърде много. ако сте засекли и другаде грозни, родни картинки, пишете, за да се знае къде да не ходим.//
-
yorik написа:...колеги, никой ли още не е открил сезона по южното черноморие...чак учудващо...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар